Όλια Λαζαρίδου: “Από 6 έως 18 χρονών ζούσα σε οικοτροφείο”

Όλια Λαζαρίδου: “Από 6 έως 18 χρονών ζούσα σε οικοτροφείο”
Όλια Λαζαρίδου Glomex

Η αγαπημένη ηθοποιός Όλα Λαζαρίδου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή της. Όσα δήλωσε.

Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη (25/10) η γνωστή ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου, η οποία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για την καριέρα της, αλλά και για τον έρωτα.

“Πέρασα και καλά. απλώς πέρασα και αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί ήμουν από 6 χρονών μέχρι τα 18 στο οικοτροφείο, σε αστικό σχολείο βέβαια, αλλά έχω ζήσει μια ζωή συνέχεια με παιδιά, δωμάτιο που μοιραζόμουν με άλλα παιδιά. Δεν έχω ζήσει ζωή δίπλα σε μια κουζίνα, με αποτέλεσμα να μην έχω μάθει να μαγειρεύω και να είμαι αυτοσχεδιαστική ως προς τα οικιακά”, εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

“Ήταν αυστηρά ναι, αλλά δεν έχω αυτή την αίσθηση, πιο πολύ αισθανόμουν όπως είναι στο στρατό που λένε “κάνεις λούφα για να περάσει το καψόνι”. Κάπως έτσι ένιωθα. Μου έλεγαν “πώς δεν είχες διαμαρτυρηθεί για να σε βγάλουν;” και αυτό που αισθάνομαι εκ των υστέρων είναι ότι απλώς περίμενα να τελειώσει αυτό το καψόνι για να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου, πρόσθεσε η Όλια Λαζαρίδου.

Αναφερόμενη στον έρωτα, δήλωσε πως έπαιξα σημαντικό ρόλο στη ζωή της, αλλά ότι είναι εντελώς διαφορετικός από ό,τι πίστευε.

“Εκ των υστέρων, νομίζω ότι η ιδέα που είχα για τον έρωτα όταν ήμουν πιο μικρή, ήταν μπερδεμένη με μια φαντασιοπληξία. Πρώτον, του έδινα πολύ μεγαλύτερη σημασία από όση πιστεύω τώρα ότι έχει. Δεύτερον, πίστευα πως είναι διαφορετικός ο έρωτας. Στρεφόμουν προς ανθρώπους… Δεν είχα καταλάβει ότι μια ερωτική σχέση πλήρης έχει ανταλλαγή. Πολύ αργά συνέβη στη ζωή μου το να παντρευτώ, να συζήσω. Και κατάλαβα κάτι που λέω μακάρι να το είχα καταλάβει νωρίτερα, ότι αν πραγματικά γνωρίσεις έναν άνθρωπο που να υπάρχει το σωστό πάρε-δώσε στην αγάπη, δεν χρειάζεται να κάνεις προσπάθεια, τα πράγματα πάνε μόνα τους, κυλάνε”, είπε η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα