Ορφανός για Κιμούλη: “Δεν είμαστε δικαστές, η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της”

Ορφανός για Κιμούλη: “Δεν είμαστε δικαστές, η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της”
Νίκος Ορφανός papadakispress.gr

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ορφανός, μίλησε για τις δηλώσεις του αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη που προκάλεσαν αντιδράσεις. "Δεν είμαστε δικαστές" είπε μεταξύ άλλων.

Για τη δήλωσή του για τον Γιώργο Κιμούλη που προκάλεσε αντιδράσεις, όταν είπε πως “δεν έχει κατηγορηθεί ποινικά για κάτι” μίλησε ο ηθοποιός και Καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης Νίκος Ορφανός, μιλώντας στο Action 24. Ο ηθοποιός έκανε λόγο για μια πραγματικότητα, την οποία μάλιστα έχουν πει και άλλοι.

Σε ερώτηση της Αθηναίς Νέγκα σχετικά με το “αν η συμπεριφορά κάποιου που δεν είναι και η καλύτερη έχει πάρει τόση δημοσιότητα, μπορεί να τον ξαναδεί ο θεατρόφιλος με συμπάθεια;” ο Νίκος Ορφανός είπε πως αυτό θα το αποφασίσει ο θεατρόφιλος “ Αυτός ανεβάζει αυτός κατεβάζει” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

“Το κοινό έχει δικό του τρόπο σκέψης. Δεν ανεβάζει στα ουράνια πάντα ανθρώπους που αρέσουν σ εμάς. Το κοινό το αφορά ένα αποτέλεσμα.”

Για την περίπτωση του Will Smith είπε πως “εκεί θα δείξει ο χρόνος, έχει να κάνει με τις ανοχές του Χόλιγουντ, με της ανοχές της κοινότητας”.

Μιλώντας γενικότερα για τον χώρο, είπε ότι “επαναπροσδιορίζονται οι κανόνες συμπεριφοράς και καλούμαστε να συμμορφωθούμε”.

“Εγώ αυτό που είπα για τον Γιώργο με τον οποίο δεν έχω συνεργαστεί ποτέ είναι ότι από τη στιγμή που δεν κατηγορείται για κάτι ποινικά είναι ελεύθερος να αποφασίσει τι δουλειά θα κάνει, ποιες δουλειές θα κάνει και αν το κοινό τον ακολουθήσει είναι επίσης δικαίωμά του”.

“Επίσης είναι δικαίωμα κάποιου να πει εγώ θέλω να συνεργαστώ με αυτόν, με αυτόν δεν θέλω ή αυτόν τον απεχθάνομαι. Συμβαίνουν αυτά, δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Αλλά δεν είμαστε δικαστές, δεν δέχομαι να γίνω εκδικητής των άλλων. Ο κλάδος μας με γενναιότητα αντιμετώπισε τους σκελετούς που έχουμε στη ντουλάπα μας.” είπε τέλος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα