Οριστική ρήξη μεταξύ Μικρούτσικου και Καινούργιου – Όλο το παρασκήνιο

Διαβάζεται σε 4'
Κατερίνα Καινούργιου - Ανδρέας Μικρούτσικος
Κατερίνα Καινούργιου - Ανδρέας Μικρούτσικος Glomex

Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή “Super Katerina”. Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τις δηλώσεις του.

Και επίσημα εκτός της εκπομπής “Super Katerina” βρίσκεται πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αποτελεί μέρος του νέου reality show “Tv Queen” που έκανε πρεμιέρα χθες στο OPEN.

Σημειώνεται πως ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής έχει αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή της Σχολής, που θα αναδείξει την επόμενη star της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο ίδιος είχε ούτως ή άλλως αραιώσει τις εμφανίσεις του στην εκπομπή του Alpha, ωστόσο, πλέον έχει αποχωρήσει και δεν πρόκειται να επιστρέψει, όπως επιβεβαίωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29/04) ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον παρουσιαστή του “Πρωινού” να ανακοινώνει στον “αέρα”: “Έχω την είδηση ότι δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πια στην Κατερίνα Καινούργιου. Δε θα γυρίσει ποτέ στην εκπομπή. Είναι σαφές”.

“Για να μην σου απαντάω στα μηνύματα, στο λέω δημόσια, θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος. Εδώ έκανες φάουλ. Το λέω με αγάπη και σεβασμό” συμπλήρωσε ο Λιάγκας, απευθυνόμενος στον Μικρούτσικο.

Ξέσπασε η Καινούργιου μετά τις δηλώσεις του Μικρούτσικου

Στο μεταξύ, οριστικό τέλος φαίνεται πως μπαίνει όχι μόνο στην εμφάνισή του στην “Super Katerina” αλλά και στις γενικότερες σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς προ ημερών ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις, οι οποίες ενόχλησαν την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ο Μικρούτσικος ρωτήθηκε για το εάν ένιωσε ποτέ ελεύθερος κατά την συμμετοχή του στην εκπομπή, με εκείνον να απαντά: “Περιόρισα τις εμφανίσεις μου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γιατί δεν είχα χρόνο λόγω του νέου σόου αλλά και λόγω τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δεν ένιωσα ελεύθερος, ένιωσα πως καταπιέζομαι και πως δεν υπάρχει ο σεβασμός. Άκουγα τα καλύτερα λόγια στην εκπομπή της Κατερίνας, αλλά δεν έβλεπα και τα αντίστοιχα έργα”.

Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε: Είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό, αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω, οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρόμικα, είτε πληκτρολόγια έξυπνα”.

Φανερά ενοχλημένη, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την πικρία της για τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, αναφέροντας το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29/04) στην εκπομπή της:

“Έχουν πει για μένα πόσα, μπορεί να έχω στεναχωρηθεί, να έχω απογοητευτεί, αλλά να πάρω την οικογένειά μου και να κλειστώ στον εαυτό μου και όλο το Σάββατο να κλαίω στο σπίτι μου δεν μου έχει ξανασυμβεί. Με πήραν οι γονείς μου τηλέφωνο και με ρωτούσαν “γιατί συνέχεια σε αποδομεί, μιλάει αρνητικά για σένα, γιατί συνέχεια σου επιτίθεται”. Είμαι σε σοκ. Δεν πίστευα όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω κι από κει, που τόσα χρόνια είμαστε μαζί, μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες, ενώ του επιτρέπω να με διορθώνει. Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί, ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ειλικρινά δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει τη γνώμη του, να μας προσβάλλει. Σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα μου. Έχω διαπληκτιστεί με συνεργάτες μου επειδή τους έχει προσβάλει. Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης και μου λένε πώς επιτρέπεις να μιλάει έτσι για μας”.

Και συνέχισε: “Ακόμα κι όταν ένιωθα ότι “πνίγομαι”, τον έβαζα πάνω από όλα. Σέβομαι τους μεγαλύτερους ανθρώπους – έτσι με έχουν μάθει οι γονείς μου- και όσους έχουν εμπειρία, ακόμα και όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και οφειλόταν σε αυτόν, εγώ έσκυβα το κεφάλι… Ακόμα και στο σκηνικό με τη Φαίη Σκορδά που ζήτησα συγγνώμη από την κοπέλα είπα κάποια πράγματα γιατί ο Αντρέας δεν καταλάβαινε. Ειλικρινά, το να βγαίνει σε άλλα κανάλια και να με αποδομεί, πείτε μου τι έχω κάνει λάθος, παιδιά” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα