TV Queen: Ο Κασσελάκης, ο Μητσοτάκης και η «Μενεγάκη των Σερρών»

Διαβάζεται σε 5'
TV Queen: Ο Κασσελάκης, ο Μητσοτάκης και η «Μενεγάκη των Σερρών»
Οι μισές από τις διαγωνιζόμενες του TV Queen, κατά τις πρώτες ώρες στο σπίτι όπου θα μένουν. Glomex

Τι έγινε στην πρεμιέρα του TV Queen και οι λόγοι για τους οποίους μνημονεύτηκαν οι Κασσελάκης και Μητσοτάκης.

Το TV Queen έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στο Open TV και έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εξεύρεση του «επόμενου προσώπου της ελληνικής τηλεόρασης» που είναι ο στόχος του reality.

Μεταξύ άλλων, έγινε πραγματικότητα η επιστροφή της -ελαφρώς αμήχανης και υποτονικής, πράγμα που μπορεί να αποδίδεται στο άγχος- Ιωάννας Μαλέσκου στην ελληνική τηλεόραση. Έγινε και γνωστό πως η νικήτρια θα κερδίσει ένα χρόνο συμβόλαιο με εταιρεία παραγωγής που «θα αναλάβει να φτιάξει σε αυτό το διάστημα το προφίλ της νικήτριας, να εξασφαλίσει εξώφυλλα και συνεντεύξεις, να φροντίσει το εμπορικό της προφίλ και του χρόνου θα συμμετέχεις την παρουσίαση σε εκπομπή του Open TV που θα της ταιριάζει», όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του καναλιού, Τζόνι Καλημέρης.

Ήταν γνωστό πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα αναλάβει χρέη διευθυντή της σχολής (θέση που ‘κρατούσε’ στο παρελθόν σε διάφορα reality), ενώ συστήθηκαν και οι 4 κριτές-καθηγητές, οι οποίοι όλη την εβδομάδα θα δίνουν συμβουλές στις διαγωνιζόμενες και στο live της Κυριακής θα κρίνουν την πρόοδο τους.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.30 θα προβάλλεται νέο επεισόδιο.

Σε ό,τι αφορά λοιπόν, τους κριτές-καθηγητές είναι ο beauty and fashion expert, Παντελής Τουτουντζής, η εκπρόσωπος μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάσος Τρίφωνος και η «γκουρού της επικοινωνίας» όπως είπε η Μαλέσκου, Κατερίνα Γκαγκάκη. Η τελευταία καλωσόρισε την παρουσιάστρια στο OPEN TV, λέγοντας «δυο χρόνια σε περιμέναμε. Πολύ χαιρόμαστε που ήλθες».

Διευθυντής της σχολής είναι ο Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίο έντιμα προειδοποίησε ότι «τα κορίτσια θα έλθουν στα όρια τους. Έχουν μπει προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν τον εγκλεισμό. Θα αντιμετωπίσουν όμως, τον εαυτό τους. Στην αρχή θα βλέπουν κάμερες και θα τις αντιλαμβάνονται. Μετά από λίγο θα τις ξεχάσουν και σε εκείνο το σημείο ο τηλεθεατής θα μπορεί να μετρήσει τους χαρακτήρες. Ο συναγωνισμός μπορεί να γίνει ανταγωνισμός.

Στο γραφείο που έχω στο σπίτι όπου θα μείνουν τα κορίτσια, θα προσπαθήσω να είμαι όχι πυροδότης τους, αλλά συνεκτικός δεσμός, ώστε να έχουμε να καταφέρουν να εκφράσουν τον εαυτό τους και όχι την προετοιμασία που έχουν κάνει».

Κατά του Μικρούτσικου το ρηθέν, τα κορίτσια θα κρίνονται σε κάθε live από τους κριτές-καθηγητές. «Ο καθένας έχει γενικότερα διαφορετική άποψη και αισθητική. Άρα, όπως θα έλεγε ο Κασσελάκης «ο Θεός να βάλει το χέρι του»».

Σε σχόλιο του για παίκτρια που είναι φοιτήτρια διατροφολογίας και ψυχολογίας και θέλει να κάνει κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή, ο Μικρούτσικος ‘εμφάνισε’ στο στούντιο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας στην Κατερίνα πως «έχεις ίδιο σύμβουλο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Γιατί συνέχεια κάνεις αυτό (τη χαρακτηριστική κίνηση των άκαμπτων χεριών σε γωνία 90 μοίρες, πάνω κάτω), που είναι η σταθερά του Κυριάκου».

Η διαγωνιζόμενη είπε «για να είμαι ειλικρινής, δεν τον έχω παρακολουθήσει. Ίσως η κίνηση να οφείλεται στο άγχος». Ο Μικρούτσικος απάντησε «το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω».

Η «Μενεγάκη των Σερρών»

Εννοείται πως παρουσιάστηκαν και οι 17 γυναίκες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της TV Queen και το συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής. Μεταξύ τους ήταν η Όλγα της 17ετους εμπειρίας στη δημοσιογραφία και στην παρουσίαση, στις Σέρρες, όπου είναι γνωστή ως «η Μενεγάκη των Σερρών», λόγω των πολλών διαδοχικών χρόνων στην οθόνη. Όπως είπε θέλει να κατακτήσει τα όνειρα της, μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα κοντά σε καταξιωμένους ανθρώπους.

Στη λίστα των συμμετεχουσών είναι και η Τζένη Λάττου, μοντέλο και χορεύτρια που όπως είπε «κάποιες φορές έχω βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας αλλά για λάθος λόγους». Ήταν σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, όπως είχε πει σε συνέντευξη της στο Τhe 2Night Show του Βαγγέλη Αρναούτογλου. Το βράδυ της Κυριακής ενημέρωσε ότι το moto της είναι «σταρ γεννιέσαι δεν γίνεσαι» και τόνισε πως είναι γεννημένη για να φορέσει το στέμμα της TV Queen.

Η διαγωνιζόμενη Vasilia Niles μεγάλωσε στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ όπου σπούδασε μοριακή βιολογία και σκηνοθεσία στο UCLA. Με την επανεγκατάσταση της στην Ελλάδα αφοσιώθηκε στη μόδα –ως σχεδιάστρια. Όπως είπε, ο πατέρας της δουλεύει στη ΝΑSA εξ ου και η αγάπη της για το διάστημα.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, μετά την παρουσίαση τους (που έκαναν και οι ίδιες μέσω βίντεο που ετοίμασαν με τη θεματολογία της επιλογής τους), η Τριανταφυλλιά κέρδισε τις περισσότερες προτιμήσεις των παικτριών, ως προς την απόδοση της στα tasks γιατί «είχε αυτοπεποίθηση και δεν έκανε κάποιο λάθος, ενώ μιλούσε πολύ γρήγορα».

Mαζί με την Καλομοίρα (όχι αυτή που ξέρεις) που κέρδισε τις δεύτερες περισσότερες προτιμήσεις, είχαν ασυλία στη ψηφοφορία που ακολούθησε και μέσω της οποίας προέκυψαν τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση (είναι 3 αλλά υπήρχε ισοψηφία).

Ο Μικρούτσικος ανακοίνωσε πως μια θα αποχωρήσει από το show πριν συμπληρώσει 48ωρο, με τρόπο που θα αποκαλυφθεί σήμερα στις 22.30.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα