ΤV Queen: “Χαρούμενο το 1996” και τα υπόλοιπα κορυφαία σχόλια στο Twitter

Διαβάζεται σε 2'
ΤV Queen: “Χαρούμενο το 1996” και τα υπόλοιπα κορυφαία σχόλια στο Twitter
Ένα ταξίδι στα νιάτα μας το κάναμε χάριν στη TV Queen. Glomex

Tο X (Τwitter) ασχολήθηκε δεόντως με το TV Queen που ομολογουμένως μάς θύμισε ποικιλοτρόπως τα νιάτα μας.

Ουδείς έχει τερματίσει την απόδοση του στον όποιο τομέα από την πρεμιέρα, εν τούτοις στην εκκίνηση του TV Queen στο Open TV υπήρχε διάχυτη αμηχανία. Aπό όλους: από τον πιο έμπειρο Ανδρέα Μικρούτσικο έως την Ιωάννα Μαλέσκου που επέλεξε να επιστρέψει στην ‘ενεργό δράση’ (την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών) με αυτό το προϊόν, δυο χρόνια μετά την επεισοδιακή της «έξοδο».

Όπως περνούσε η ώρα «μπήκαμε» και οι τηλεθεατές στο ‘χορό’ της αμηχανίας, ζώντας την αγωνία των πρωταγωνιστών της ιστορίας που έδειχναν να έχουν πολλά κενά ως προς το πώς πρέπει να ‘κυλάει’ το επεισόδιο. Αυτά φτιάχνονται. Όπως φτιάχνονται και τα τεχνικά προβλήματα που ανήκουν στα must κάθε πρεμιέρας.

Σε όσα δεν φτιάχνονται είναι το vibe του σπιτιού στο οποίο θα μείνουν οι διαγωνιζόμενες έως «την ανάδειξη της επόμενης παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης». Μάλιστα, η πρώτη σύνδεση που ανέλαβε να ‘γεφυρώσει’ ο Μικρούτσικος μας γύρισε στο ’90 και τα πρώτα reality της Ελλάδας.

Από ό,τι φάνηκε στο Χ (Twitter) δεν ήμασταν οι μόνοι με τη συγκεκριμένη αίσθηση. Ήταν πολλοί εκείνοι που πρόσφεραν ευφάνταστα και την ίδια ώρα, πολύ εύστοχα σχόλια.

Ακολουθούν κάποια παραδείγματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα