Ορθούλα Παπαδάκου: “Διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2011”

Διαβάζεται σε 2'
Ορθούλα Παπαδάκου: “Διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2011”
Η Ορθούλα Παπαδάκου Glomex

Για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά και το πέρασμα των χρόνων, μίλησε ο Ορθούλα Παπαδάκου.

Σε μια σπάνια εμφάνισή της στα media, η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε για το πέρασμα του χρόνου, τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, αλλά και τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν την αγχώνει καθόλου η ηλικία, παρότι έγινε 56 ετών. «Μπορεί να έγινα 56 σήμερα, που δεν κρύβω να το λέω, αλλά πραγματικά νιώθω σαν να είμαι 20 χρονών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επέμβαση που έκανε στο γόνατό της. «Έκανα αρθροπλαστική στο γόνατο. Υπέφερα πάρα πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχω ήδη κάνει επτά χειρουργεία σαν αθλήτρια», είπε, προσθέτοντας πως ελπίζει σε λίγους μήνες να έχει επανέλθει πλήρως.

Η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε και για τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας το 2011, αποκαλύπτοντας πως τα πρώτα τέσσερα χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.

«Τα πρώτα 3-4 χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ έκανα μεγάλη αγωγή. Δόξα τω Θεώ, τα τελευταία 7-8 χρόνια είμαι εκτός αγωγής. Πάω πάρα πολύ καλά. Ήταν μία βαριά αρρώστια από τη μάνα μου τότε… που μόλις έγινε καλά, μου εκδηλώθηκε εμένα η σκλήρυνση», αποκάλυψε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα