Όσκαρ 2024: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σουίνι αλά Αντζελίνα Τζολί

Διαβάζεται σε 1'
Sydney Sweeney arrives at the Vanity Fair Oscar Party on Sundayf.
Sydney Sweeney arrives at the Vanity Fair Oscar Party on Sundayf. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Με ένα εκθαμβωτικό λευκό φόρεμα εμφανίστηκε στο after party των Όσκαρ, η πρωταγωνίστρια του Euphoria, Σίντνεϊ Σουίνι, και όλοι θυμήθηκαν την Αντζελίνα Τζολί.

Τα βλέμματα ‘τράβηξε’ για μια ακόμη φορά η διάσημη ηθοποιός Σίντνεϊ Σούινι στο after party των Βραβείων Όσκαρ, το βράδυ της Κυριακής (10/3).

Η πρωταγωνίστρια του Euphoria ‘ξύπνησε μνήμες’ από προηγούμενες τελετές αφού επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, που στο παρελθόν είχε φορέσει η Αντζελίνα Τζολί.

Το φόρεμα, δημιουργίας του Αμερικανού σχεδιαστή Marc Bouwer, έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στα βραβεία Όσκαρ το 2004, όταν η Αντζελίνα Τζολί περπάτησε στο κόκκινο χαλί με το εντυπωσιακό εξώπλατο λευκό φόρεμα, με το βαθύ ντεκολτέ.

Δύο δεκαετίες αργότερα, η Σίντνεϊ Σουίνι, σε συνεργασία με τη στιλίστριά της Molly Dickinson, αποφάσισε να δώσει νέα πνοή στο συγκεκριμένο κομμάτι, συνδυάζοντάς το με μία ασορτί λευκή ζώνη και πολυεπίπεδα κολιέ από τη Messika.

Η Σουίνι έβαλε και τη δική της ‘πινελιά’ στο σύνολο, επιλέγοντας ένα ογκώδες νέο bob χτένισμα, εμπνευσμένη από τη Μέριλιν Μονρόε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα