Παραλήρημα Μπαλάφα: Χιλιάδες 5G κεραίες την περίοδο της καραντίνας

Παραλήρημα Μπαλάφα: Χιλιάδες 5G κεραίες την περίοδο της καραντίνας

Με ένα ποστ που περιλαμβάνει κάθε πιθανή θεωρία συνωμοσίας, ο τραγουδοποιός Λεωνίδας Μπαλάφας ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων

Ροκφέλερ, Γκέιτς, 5G, μάσκες και Ρότσιλντ περιλαμβάνει το κείμενο που ανήρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο τραγουδοποιός Λεωνίδας Μπαλάφας.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ανάρτηση, όσο καιρό διήρκεσε η καραντίνα, τοποθετήθηκαν στην Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G, ενώ οι μάσκες καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημενος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες(μας λέγανε οι μεγαλύτεροι “εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει,” νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο) σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση.

Τότε τι;Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας; Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη.Οχι Νίκη Κεραμεως. Όχι Χαρδαλια.Όχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild.

ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε.

Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G.

Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιοδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθουν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.

Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.

Αναπνεύστε ελεύθερα!”

Σχετικά με το κομμάτι που αφορά στις κεραίες 5G τοποθετήθηκε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, ο οποίος διευκρινίζει με ανάρτησή του στο twitter ότι καμία νέα κεραία 5G δεν έχει τοποθετηθεί, καθώς ο σχετικός διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τέλος Δεκεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα