Πιτ Ντέιβιντσον κατά Κάνιε Γουέστ: “Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου”

Πιτ Ντέιβιντσον κατά Κάνιε Γουέστ: “Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου”
Πιτ Ντέιβιντσον Richard Shotwell/Invision/AP

Άλλη μια δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των Πιτ Ντέιβιντσον και Κάνιε Γουέστ την ώρα που ο πρώτος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στο διάστημα με τον Τζεφ Μπέζος.

Ο Πιτ Ντέιβιντσον πάει στο διάστημα.

Ο σταρ του Saturday Night Live θα βρίσκεται μεταξύ των 6 επιβατών που θα αποτελέσουν το πλήρωμα της επόμενης πτήσης του διαστημικού αεροσκάφους του Τζεφ Μπέζος στις 23 Μαρτίου.

Πρόκειται για τον τρίτο σελέμπριτι που στελεχώνει μια τέτοια αποστολή. Τον Οκτώβρη είχε ταξιδέψει στο διάστημα ο William Shatner ενώ τον Δεκέμβρη απογειώθηκε με αεροσκάφος του Τζεφ Μπέζος και ο πρώην σταρ του NFL, Michael Strahan.

Ο Πιτ Ντέιβιντσον το τελευταίο διάστημα έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του καθώς είναι η πρώτη επίσημη σχέση της Κιμ Καρντάσιαν μετά τον χωρισμό της από τον ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Μάλιστα, οι δύο άντρες έχουν βρεθεί αρκετές φορές σε δημόσια αντιπαράθεση με πιο πρόσφατη τα μηνύματα που αντάλλαξαν και γρήγορα κατάφεραν να γίνουν βάιραλ στα οποία ο Κάνιε απευθύνεται στον Πιτ ρωτώντας τον “Πού είσαι τώρα;” και εκείνος απαντάει “Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου”.

Πιτ Ντέιβιντσον

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα