Ρούλα Σταματοπούλου: Η αποβολή, η εγκυμοσύνη και η πρόωρη γέννα – “Είναι απώλεια, θάνατος”

Ρούλα Σταματοπούλου: Η αποβολή, η εγκυμοσύνη και η πρόωρη γέννα – “Είναι απώλεια, θάνατος”
Ρούλα Σταματοπούλου Glomex

Η γνωστή make-up artist μίλησε για τις δυσκολίες της να μείνει έγκυος και πώς βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει τις προσπάθειες. Τι είπε για την εγκυμοσύνη πριν από τον μικρό της Άγγελο, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” της Ελένης Μενεγάκη η γνωστή make-up artist Ρούλα Σταματοπούλου, η οποία μίλησε για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, τις αποτυχίες που είχε, τα συναισθήματά της όταν τελικά έμεινε έγκυος, αλλά και τον γιο της Άγγελο που γεννήθηκε πρόωρα.

“Πόσο ευλογημένη νιώθω που ο Θεός μου χάρισε αυτό το πλάσμα. Και ευλογημένη που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου. Δεν είναι εύκολες οι σχέσεις. Χωρίζουν ζευγάρια για αυτό. Όταν γύρισε και μου είπε ο άνθρωπος αυτός ότι “εγώ δεν με νοιάζει, θέλω να είμαι μαζί σου, είτε ο Θεός μάς δώσει ένα παιδί, είτε δεν μας δώσει”, πείσμωσα μέσα μου τόσο πολύ, που ήθελα να το ολοκληρώσω και να το κάνω όλο όπως πρέπει και να έχουμε και ένα παιδάκι”, ανέφερε η Ρούλα Σταματοπούλου.

Η ίδια, μίλησε για τις προσπάθειές της και της απογοητεύσεις που την πείσμωναν όλο και πιο πολύ: “Κάθε φορά που προσπαθούσα και δεν γινόταν, κάθε φορά ερχόμουν και πιο κοντά. Διαλυόμουν μέσα μου, αλλά τόσο πιο πολύ πείσμωνα και τόσο πιο κοντά πήγαινα, αντίνα απομακρυνθώ. Έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει… και έγινε. Επειδή είχαμε κάποιες αποτυχίες και έλεγα δεν θα έγινε πάλι. Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Τώρα λέω έγινε… Πέρασαν δύο μήνες, ακούσαμε καρδιά και πήγαμε στο επόμενο ραντεβού, φρίκη. Μας είπε ο γιατρός ότι δεν προχωράει… Η εγκυμοσύνη πριν από τον Άγγελο. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι απώλεια, είναι θάνατος. Δεν με άφησε πίσω ούτε μήνα. Είπα στον γιατρό πότε μπορώ να ξεκινήσω πάλι την προσπάθεια”.

Όταν τελικά έμεινε ξανά έγκυος, η ίδια δήλωσε πως δεν είχε πει τίποτα για πολύ καιρό και το ανακοίνωσε μετά από τους 3 μήνες, ενώ ήταν κάθε εβδομάδα στον γιατρό. Όπως είπε, είχε μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, ωστόσο, γέννησε σχεδόν ένα μήνα πριν από το προγραμματισμένο. Πάγωσα, έπαθα σοκ, δεν είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά. Είδα τον μικρό μου Άγγελο με τα σωληνάκια στον θάλαμό του και δίπλα του άλλους μικρούς μαχητές. Ήξερα ότι του κάνουν καλό, αλλά ήθελα να σπάσω το κουβούκλιο και να τον πάρω αγκαλιά”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα