Σακίρα: Τεράστιο άγαλμα αλά “Hips Don’t Lie” αποκαλύφθηκε στη γενέτειρά της

Διαβάζεται σε 2'
Σακίρα
Σακίρα AP Photo/Joan Mateu Parra

Ένα χάλκινο άγαλμα ύψους 6,5 μέτρων στήθηκε στην πόλη Μπαρρανκίγια στην Κολομβία, για να τιμήσει την διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα. Δείτε φωτογραφίες.

Ένα πολύ μεγάλο άγαλμα της δημοφιλούς τραγουδίστριας Σακίρα αποκαλύφθηκε στη γενέτειρά της, την πόλη Μπαρρανκίγια στην Κολομβία.

Το χάλκινο άγαλμα, δια χειρός Yino Márques, είναι ύψους 6,5 μέτρων και βάρους έξι τόνων. Αποτυπώνει την Σακίρα να κουνάει τους γοφούς της προς το πλάι, σε μια χορευτική κίνηση που είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική για την τραγουδίστρια και που έκανε “θραύση” στο δημοφιλές βίντεο-κλιπ “Hips Don’t Lie”.

Συνοδεύεται από μία αφιέρωση που εξυμνεί τόσο την καριέρα της όσο και το φιλανθρωπικό της έργο. «Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο, μια φωνή που συγκινεί μάζες και γυμνά πόδια που παρελαύνουν για το καλό των παιδιών και της ανθρωπότητας», αναφέρεται πάνω στην τιμητική πλακέτα.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η Σακίρα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το άγαλμα. «Αυτό είναι πάρα πολύ για τη μικρή μου καρδιά» έγραψε.

Επίσης μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους γονείς της, Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ (William Mebarak Chadid) και Νίδια Ριπόλ (Nidia Ripoll) και με μέλη της οικογένειάς της οι οποίοι πόζαραν χαμογελαστοί μαζί με τον δήμαρχο της πόλης Τζέιμι Αλμπέρτο (Jaime Alberto) μπροστά από το άγαλμα, όπως αναφέρει το Ηola.

«Με κάνει χαρούμενη να το μοιράζομαι αυτό με τους γονείς μου και ειδικά με τη μητέρα μου στα γενέθλιά της» έγραψε επίσης στη λεζάντα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Σακίρα ήταν μεταξύ των ονομάτων με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία.

Πριν από τα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματος, η Σακίρα υπήρξε πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων φέτος, κυρίως όταν κυκλοφόρησε ένα τραγούδι για τον πρώην σύζυγό της, τον Πικέ, το οποίο έσπασε τα ρεκόρ του YouTube στη Λατινική Αμερική.

Το όνομά της ακούστηκε πολύ, επίσης, όταν η Σακίρα ενεπλάκη σε μια υπόθεση φορολογικής απάτης, για την οποία κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρόλα αυτά, το 2023 ήταν επιτυχημένο για την τραγουδίστρια, η οποία κέρδισε τρία βραβεία Latin Grammy, ένα από αυτά με τον Κολομβιανό καλλιτέχνη Karol G.

Δείτε φωτογραφίες από το άγαλμα της Σακίρα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα