Σάλος από το ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Βράνιες και σύζυγο Σέρβου ποδοσφαιριστή

Σάλος από το ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Βράνιες και σύζυγο Σέρβου ποδοσφαιριστή
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Βράνιες με την "πέτρα του σκανδάλου"

"Πόλεμος" Σερβίας- Βοσνίας για τα καμώματα του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της γνωστής, παντρεμένης, τραγουδίστριας από τη Σερβία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, χάρη σε μια γνωστή τραγουδίστρια από την Σερβία, η οποία τυγχάνει και σύζυγος του Σέρβου συναδέλφου του, Ντούσαν Τόσιτς. Να σημειωθεί ότι οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν υπάρξει συμπαίκτες στο παρελθόν.

Ο Βράνιες αποκάλυψε την κρυφή του σχέση με την “πέτρα του σκανδάλου”, την Γέλενα Καρλέουσα, αναρτώντας μάλιστα βίντεο από την κοινή τους επίσκεψη στην Ακρόπολη και φωτογραφίες που τον δείχνουν να κλαίει για χάρη της.

“Η Γέλενα και εγώ γνωριστήκαμε στο instagram δύο χρόνια πριν και έκτοτε άρχισαν όλα. Γι’ αυτό το διάστημα βιώσαμε όλες τις εμπειρίες από ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη αλλά και στο σπίτι της ακόμα” ανέφερε ο Βράνιες.

“Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Με απείλησε για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις” ήταν το σχόλιο της Καρλέουσα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα