Σάνον Ντόχερτι: Μοιράστηκε φωτογραφίες από τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Σάνον Ντόχερτι: Μοιράστηκε φωτογραφίες από τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο
Μάχη με τον καρκίνο δίνει η ηθοποιός Σάνον Ντόχερτι Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο μοιράστηκε στο Instagram η Σάνον Ντόχερτι.

Να ευαισθητοποιήσει κι άλλες γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού θέλησε η ηθοποιός Σάνον Ντόχερτι, αναρτώντας συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Με αφορμή τον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, που είναι ο Οκτώβριος, η ηθοποιός που έγινε γνωστή παγκοσμίως από τον ρόλο της ως Μπρέντα στα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο instagram και περιγράφει τα όσα έζησε από την πρώτη της διάγνωση με καρκίνο του μαστού, στη δεύτερη.

Στην ανάρτησή της γράφει: “Για το μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, θα ήθελα να μοιραστώ περισσότερα από το προσωπικό μου ταξίδι από την πρώτη μου διάγνωση στη δεύτερη. Είναι όλα όμορφα; ΟΧΙ αλλά είναι ειλικρινή και η ελπίδα μου με το να τα μοιράζομαι είναι να επιμορφωθούμε όλοι, να εξοικειωθούμε περισσότερο με το πώς φαίνεται ο καρκίνος”.

“Ελπίζω να ενθαρρύνω τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφίες, να κάνουν τακτικούς ελέγχους, να υπερβαίνουν τον φόβο και να αντιμετωπίζουν ό, τι μπορεί να είναι μπροστά σας” συνεχίζει η Σάνον Ντόχερτι, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει κι άλλες γυναίκες για την αναγκαιότητα της πρόληψης.

Παράλληλα, περιγράφει την πρώτη περίοδο της διάγνωσής της, σημειώνοντας παράλληλα το πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ στη ζωή: “Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Έκανα μαστεκτομή, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες. Μάτωνε η μύτη μου από τις χημειοθεραπείες, δεν ξέρω αν περνάει κάποιος το ίδιο. Επίσης ήμουν εξουθενωμένη. Ένιωθα καλύτερα φορώντας αστείες πιτζάμες που μου έδωσε η φίλη μου η Κρίστι και οι οποίες όντως με έκαναν να γελάω. Το χιούμορ με βοήθησε να ξεπεράσω πράγματα που έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Ελπίζω όλοι μας να βρούμε τη σωτηρία μας στο χιούμορ» καταλήγει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα