Συνάντηση… κορυφής: Μαντόνα και Lady Gaga τα ξαναβρήκαν χάρη στα Όσκαρ

Συνάντηση… κορυφής: Μαντόνα και Lady Gaga τα ξαναβρήκαν χάρη στα Όσκαρ
Ιστορική συμφιλίωση Μαντόνα και Lady Gaga

Μετά από οκτώ χρόνια πρωτοφανούς ψυχρότητας, οι δύο "ιέρειες" της pop έκαναν ανακωχή, γιορτάζοντας με φιλιά και αγκαλιές την κατάκτηση του Όσκαρ από τη Lady Gaga.

Εδώ και χρόνια, οι φανατικοί οπαδοί της Μαντόνα και της Lady Gaga ερίζουν για το σε ποιά ανήκει ο τίτλος της “βασίλισσας της pop”. Εκείνες έδειχναν όχι απλώς να αδιαφορούν γι αυτό, αλλά διατράνωναν ότι τρέφουν τεράστιο σεβασμό η μια για την άλλη, χωρίς να έχουν αποφύγει να συναντηθούν και φωτογραφηθούν μαζί σε διάφορες ευκαιρίες. Όλα αυτά μέχρι πριν από οκτώ χρόνια Τότε που η Lady Gaga κυκλοφόρησε το “Born this Way” και η Μαντόνα έγινε έξαλλη ότι όχι μόνο της “έκλεψε”, αλλά της… κατέστρεψε την παλαιότερη επιτυχία της “Express Yourself”.

Έκτοτε οι σχέσεις όχι απλά πάγωσαν, αλλά έγιναν άκρως εχθρικές και η έριδα των φαν μετατράπηκε σε μίσος!

Και μετά ήρθε το Όσκαρ της Lady Gaga για το “Shallow” από το “Ένα αστέρι γεννιέται”. Και μάλλον ο… χρυσός του “θείου Όσκαρ” φέρεται να έφερε τις δυο γυναίκες πιο κοντά, αφού η Μαντόνα πήρε την απόφαση και κάλεσε στο πάρτι που διοργάνωσε την Lady Gaga. Η τελευταία ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, την έκανε την επίσκεψη και οι δυο τους είπαν να αδράξουν την ευκαιρία γιατί λίγη παραπάνω προβολή δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν στη σόου-μπιζ…

Έτσι αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά περιχαρείς και με εμφανή σεβασμό εκατέρωθεν, ενώ μετά τράβηξαν και μία άκρως επαγγελματική “selfie” σε μία πολύ τρυφερή πόζα η οποία και έγινε άμεσα viral.

Το ερώτημα τώρα, είναι αν η “ανακωχή” θα κρατήσει και κυρίως αν θα την εγκρίνουν οι φαν…


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα