Σμαράγδα Καρύδη: “Θέλω να κάνω λίφτινγκ – Η ζωή είναι μάταιη χωρίς πίστη”

Διαβάζεται σε 2'
Σμαράγδα Καρύδη: “Θέλω να κάνω λίφτινγκ – Η ζωή είναι μάταιη χωρίς πίστη”
Η Σμαράγδα Καρύδη papadakispress

Η εξομολόγηση της Σμαράγδας Καρύδη για την εξωτερική της εμφάνιση και για την πίστη της στον Θεό.

Τη Σμαράγδα Καρύδη υποδέχθηκε η Νίκη Λυμπεράκη στη «Μεγάλη Εικόνα», με την ηθοποιό να μιλά για τη ζωή της, για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για την πίστη της στον Θεό.

«Τη λέω την ηλικία μου, το θεωρώ σαχλό να την κρύβεις, ντρέπομαι. Δεν το κάνουν μόνο οι γυναίκες πάντως. Το έχουμε γενικά στο μυαλό μας ότι είναι γυναικεία υπόθεση να κουτσομπολεύουμε, να κρύβουμε την ηλικία μας ή να ασχολούμαστε με την ομορφιά. Αυτά είναι στερεότυπα. Εγώ οι άντρες που ξέρω ασχολούνται συνέχεια με τις κοιλιές τους, με τα προγούλια τους και με τα μαλλιά που τους πέφτουν», δήλωσε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

«Κι εγώ φτιάχνομαι, κάνω μικροπράγματα και είναι μια χαρά. Δεν έχω κάνει λίφτινγκ, αν και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω.. Αν μου ‘ρθει κι αν χρειαστεί. Δεν θα βγω να το ανακοινώσω, ούτε θεωρώ ότι κάποιος που το κάνει πρέπει να βγει και να το πει δημοσίως», συνέχισε η ηθοποιός.

«Δεν ανήκω σε κάποιο κόμμα αλλά πάντα έχω άποψη, πάντα ψηφίζω. Η περίπτωση του Κασσελάκη είναι σαν υλικό για θεατρικό έργο, αν σου το έλεγαν 6 μήνες πριν ότι θα συνέβαινε, δεν θα το πίστευες», απάντησε σε σχετική ερώτηση η Σμαράγδα Καρύδη.

«Η ζωή είναι μάταιη χωρίς πίστη. Όταν με πιάνει απελπισία ή νιώθω κατάθλιψη ή αχαριστία, πάντα καταφεύγω εκεί, ότι χρειάζονται πίστη τα πράγματα για να γίνονται. Όλη μέρα είμαι σε μία κατάσταση που πάει στο μπρος και στο πίσω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε αγία μαμά, ούτε αγία οικογένεια. Γιατί τι είναι η μαμά, δεν είναι άνθρωπος; Τα στερεότυπα μας βοηθάνε να βάζουμε τα πράγματα σε κουτιά για να είμαστε ήσυχοι, γιατί όλα είναι χάος», τόνισε  Σμαράγδα Καρύδη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα