Σοφία Αλιμπέρτη: Η live παρέμβαση την ώρα που έδινε συνέντευξη ο γιος της – “Έλα μαμά”

Σοφία Αλιμπέρτη: Η live παρέμβαση την ώρα που έδινε συνέντευξη ο γιος της – “Έλα μαμά”
Ο Good Job Nicky Glomex

Ο νεαρός καλλιτέχνης Good Job Nicky παραχωρούσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και χρειάστηκε τη βοήθεια της μητέρας του σε μία ερώτηση. Δείτε το σκηνικό.

Ο Good Job Nicky ή αλλιώς Νικόλας Βαρθαρκούρης, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη μουσική, τα όνειρά του και την οικογένειά του.

Προσπαθώ να είμαι σαν τον αδερφό μου τον Μιχαήλ, αλλά αποτυγχάνω ασύστολα. Άμα εγώ έχω κάτι να προσφέρω σαν χιούμορ και συναίσθημα, ο Μιχαήλ έχει άλλο τόσο. Ο Μιχαήλ είναι η πυξίδα μου, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου. Έχει συμπαντική σημασία για εμένα” ανέφερε ο νεαρός μουσικός.

Μιλώντας για την καλλιτεχνική του ταυτότητα, είπε: “Το Good Job Nicky” ένιωσα την ανάγκη να το πω πρώτα εγώ σε εμένα, προτού εκτεθώ, και μετά να το πείτε εσείς. Είναι προνόμιο να τραγουδάς είτε για 2 άτομα είτε σε 20.000. Θέλω να απομυθοποιήσω την απόσταση μεταξύ ακροατή και καλλιτέχνη”.

Ο πατέρας μου και η μητέρα μου είναι απλοί. Δεν τους άγγιξε το “είσαι θεός, είσαι θεά”. Είναι ταπεινοί. Τον μπαμπά τον περιγράφω ως ένα ψαρά που έτυχε να έχει καλή φωνή. Όλοι ήξεραν τον “Γιάννη” και όχι τον “Πάριο”. Εκπομπές της μητέρας μου δεν έβλεπα. Έχω το καλύτερο show στο σπίτι. Είναι σούργελο”, είπε αναφερόμενος στους γονείς του και τη δημοσιότητα.

Σε ερώτηση για το ποιο τραγούδι πρωτοερμήνευσε, ο Good Job Nicky έκανε μια παύση και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του, για να τη ρωτήσει, βάζοντάς την σε ανοιχτή ακρόαση. “Έλα μαμά”, της είπε και ακολούθησε η ερώτηση, με την Σοφία Αλιμπέρτη να απαντά: “Το πρώτο τραγούδι που είπε ο Νικόλας ήταν το “Ο άγγελος μου” της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Το σιγοτραγουδούσαμε στον δρόμο για το σχολείο. Ήταν περίπου 6 ετών”.

Τέλος, ο νεαρός καλλιτέχνης είπε πως τα τραγούδια του πατέρα του δεν τα τραγουδάει πολύ, καθώς δεν αγγίζονται, είναι ιερά.

Δείτε τη συνέντευξη του Good Job Nicky

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα