Σολωμού για Γεωργούλη: “Αν έχει κάνει κάτι, θα τον κρεμάσω εγώ”

Σολωμού για Γεωργούλη: “Αν έχει κάνει κάτι, θα τον κρεμάσω εγώ”
Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης papadakispress

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού, αναφορικά με την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Για την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό μίλησε το πρωί της Κυριακής (23/4) η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ζωντανά στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, όπου παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις αναφορικά με την υπόθεση.

Με τον ηθοποιό τη συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας, μιας και είναι μαζί από την σχολή, ενώ στο παρελθόν διατηρούσαν ερωτική σχέση, όπως έχουν παραδεχθεί.

Η Μαρία Σολωμού, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή, δήλωσε πως είναι συγκλονισμένη και σοκαρισμένη με τα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, τονίζοντας πως “αδυνατεί να πιστέψει πως είναι αλήθεια”. Ωστόσο, τόνισε πως πάντα θα είναι με τα θύματα και τις γυναίκες.

“Είναι σοκαριστικό όλο αυτό. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Δεν μπορώ να το καταπιώ, αλλά θέλω να αφήσω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Κάποιοι στα social, έχουν αποφασίσει για την ενοχή του. Αν έχει κάνει κάτι, θα τον κρεμάσω εγώ πρώτη. Δεν το δέχομαι, του έχω εμπιστοσύνη. Έχουμε υπεραναλύσει αυτά τα θέματα μαζί του. Τραβάμε τα μαλλιά μας… Τελευταία μιλούσαμε για βίαιες συμπεριφορές… Είναι οξύμωρο αυτό το πράγμα. Δεν μου έχει δώσει την παραμικρή ένδειξη!”, ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Παρακάτω, το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα