Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχθηκε χυδαία λεκτική επίθεση μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου

Διαβάζεται σε 2'
Σπύρος Μπιμπίλας
Σπύρος Μπιμπίλας INTIME

Θύμα λεκτικής επίθεσης στον δρόμο κατήγγειλε πως έπεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο.

Λίγες ημέρες πριν, ο Σπύρος Μπιμπίλας, από το βήμα της Βουλής, συγκίνησε κατά τη δημόσια εξομολόγησή του για όσα τον έκαναν να κρύβει και να ντρέπεται για αυτό που είναι, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο, σε μία ιστορική ημέρα για τη χώρα.

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας απέσπασε το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, όχι μόνο από τα βουλευτικά έδρανα, αλλά και από τα έδρανα της κυβέρνησης, με τον ίδιο να καταγγέλλει τον διχαστικό και ρατσιστικό λόγο που τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε εντός της Βουλής, σε βάρος μιας μερίδας διαφορετικών ανθρώπων.

Χώρος για ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια υπάρχει δυστυχώς όμως και εκτός Βουλής, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να καταγγέλλει πως λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, έπεσε θύμα χυδαίας λεκτικής επίθεσης στον δρόμο από έναν άνδρα.

“Στον δρόμο είχα μία λεκτική επίθεση από έναν κύριο με ένα ποδήλατο, πολύ χυδαία. Δεν λέγεται στην τηλεόραση”, είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να μοιραστεί τη δική του αντίδραση, είπε: “Του είπα ‘σας τρομάξαμε;’ και λέει ‘ναι’. Και τότε του είπα ‘καλά κάναμε και σας τρομάξαμε για να ξυπνήσετε'”.

Δείτε τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα:

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα