Σταλόνε: Γιατί προσέλαβε κομάντος όταν μετακόμισαν οι κόρες του

Διαβάζεται σε 2'
Σταλόνε: Γιατί προσέλαβε κομάντος όταν μετακόμισαν οι κόρες του
H Σιστίν (τέρμα αριστερά) και η Σοφία (τέρμα δεξιά) πέρασαν από στρατιωτική εκπαίδευση. Invision/AP John Salangsang

Δυο από τις κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη. Πώς τις προετοίμασε ο Sly.

Δυο από τις κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε, τον ενημέρωσαν πως όχι μόνο θα έφευγαν από το οικογενειακό σπίτι, αλλά θα εγκατέλειπαν την Καλιφόρνια για να ζήσουν στη Νέα Υόρκη.

Εκείνος πολύ ψύχραιμα προσέλαβε ΟΥΚαδες, για να εκπαιδεύσουν την 25χρονη Σιστίν και την 27χρονη Σοφία για τη ζωή στο «Μεγάλο Μήλο», καθώς όπως τους είπε ανησυχούσε για την επιβίωση τους και ήθελε να μάθουν αυτοάμυνα.

Όπως αποκάλυψε η Σιστίν στη New York Post «για έξι ώρες ήμασταν σε ένα δάσος, με αυτούς τους τύπους να μην μας αφήνουν να αναπνεύσουμε. Δεν μας λυπήθηκαν δευτερόλεπτο.

Δεν εκπλήσσομαι που ο πατέρας μου μας έβαλε σε αυτήν τη διαδικασία. Σε όλη μας τη ζωή τον βλέπαμε να κάνει εκείνος αυτού του είδους τις στρατιωτικές εκπαιδεύσεις αυτοάμυνας».

Η Σοφία πρόσθεσε ότι ο «Ρόκι» έβαλε όλα τα κορίτσια του σε μια «αυστηρή ρουτίνα» που άρχιζε κάθε μέρα στις 6 το πρωί και περιλάμβανε συγκεκριμένες ασκήσεις.

Οι νεαρές επισήμαναν και ότι ο Sly δεν είναι ένας «κλασικός, υπερπροστατευτικός μπαμπάς». Αυτό που ήθελε ήταν να νιώθει λιγότερο νευρικός στην ιδέα πως οι κόρες του ζουν στη Νέα Υόρκη, όπου μεγάλωσε ο ίδιος σε μια από τις πιο ‘δύσκολες’ γειτονιές.

«Βοηθάει το γεγονός ότι η μαμά μου μας παρακολουθεί μέσω της εφαρμογής «Find My Friends» ώστε να ξέρουν οι γονείς μου πού βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή», πρόσθεσε η Σοφία, η οποία στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως ο πατέρας της γράφει τα μηνύματα χωρισμού προς τους συντρόφους της.

«Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε κορίτσι να κάνει το ίδιο, καθώς οι άνδρες γνωρίζουν καλύτερα τους άνδρες».

Η εκπαίδευση από τους Navy SEAL κατεγράφη και στο ‘φακό’ του ριάλιτι της Paramount+ με τίτλο «The Family Stallone». Πληροφορίες αναφέρουν πως οι τηλεθεατές θα δουν τις κόρες του «Ράμπο» να κυνηγούν ένα κοτόπουλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα