Σταμάτης Γονίδης: “Έκανα το εμβόλιο της Johnson γιατί δεν έχει χιμπατζή που έχει το αντιγριπικό”

Σταμάτης Γονίδης: “Έκανα το εμβόλιο της Johnson γιατί δεν έχει χιμπατζή που έχει το αντιγριπικό”
Σταμάτης Γονίδης NDP PHOTO AGENCY

Ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε ότι το εμβόλιο της γρίπης έχει μέσα... χιμπατζή.

Θέση στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε, πήρε ο Σταμάτης Γονίδης, υποστηρίζοντάς τη καθώς, όπως είπε, “ποιεί το ήθος της υποκριτικής”.

“Ο Άρης Σερβετάλης είναι ηθοποιός, ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει τη μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα. Δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος.

Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται το Θεό… τι να πω του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει”.

Ωστόσο, προέβη σε μια όχι και τόσο επιστημονικά τεκμηριωμένη δήλωση, όταν είπε ότι έκανε το εμβόλιο της Johnson “γιατί δεν έχει RNA και τον χιμπατζή που έχει το εμβόλιο της γρίπης”.

“Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε.

Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα