Στικούδη: Δηλώνει πως δεν μπαίνει σε καλούπια και “τελειώνει” τα σχόλια για τα κιλά της – “Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα θα γεννάω;”

Στικούδη: Δηλώνει πως δεν μπαίνει σε καλούπια και “τελειώνει” τα σχόλια για τα κιλά της – “Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα θα γεννάω;”
Κατερίνα Στικούδη glomex

Την ενόχλησή της για τα σχόλια που δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα για τα κιλά της εξέφρασε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Για όλα μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία το πρωί της Τετάρτης (05/04) συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα και την τηλεοπτική παρέα του “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” στο OPEN.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του celebrity room του J2US, μίλησε για την επαγγελματική της εξέλιξη, την προσωπική ζωή και την οικογένειά της, ενώ απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση και τα κιλά της.

Απαντώντας στην ερώτηση για το εάν το γεγονός ότι έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και με πράγματα πέραν του τραγουδιού δυσκολεύει κάποιους να την κατατάξουν σε έναν χώρο ή επάγγελμα, η τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν μπαίνει σε καλούπια και εξήγησε πως “δεν θεωρώ ότι είμαστε όλοι μονοδιάστατοι. Θεωρώ ότι ο καθένας μας έχει πολλά πράγματα να πει και να κάνει. Κάποιος μπορεί να επικεντρωθεί μόνο σε ένα γιατί αυτό είναι που θέλει να κάνει κιόλας, αλλά εμένα πάντα μου άρεσε να έχω πολλά μέτωπα ανοιχτά“.

Έχοντας εκφράσει ξανά κατά το παρελθόν την ενόχλησή της για τα σχόλια που αφορούν τα κιλά της, η ίδια αναρωτήθηκε με ειρωνική διάθεση “κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα θα γεννάω;” και πρόσθεσε: “Ε να μην φάω και εγώ ένα μελομακάρονο, να μη φάω έναν κουραμπιέ;”, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε ποτέ αν γραφτεί ή πουν ότι είναι έγκυος.

“Δεν με ενόχλησε ποτέ εάν θα πουν ότι είμαι έγκυος γιατί αυτό το έχω αποδεχτεί εδώ και δέκα χρόνια. Θα είχα κάνει 8 παιδιά αν ήταν αλήθεια όλα αυτά που λένε. Θέλω όμως να πω ότι αν καμιά φορά ετοιμάζεις δουλειές, αν έχεις καμπάνιες, αν έχεις να φωτογραφηθείς και διάφορα πράγματα να κάνεις και βγαίνουν διάφορες φήμες, δεν βοηθούν τη δουλειά σου. Μπορεί να μπερδευτούν και οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις να συνεργαστείς. Οπότε το ξεκαθαρίζεις με έναν τρόπο πιο αστείο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα