Στο πλευρό του Johnny Depp η κόρη του και η Vanessa Paradis

default image

H 17χρνονη κόρη του Johnny Depp, Lily Rose και η επί 14 χρόνια πρώην σύζυγός του Vanessa Paradis στηρίζουν τον ηθοποιό και διαψεύδουν τα όσα υποστηρίζει η Amber Heard (Pics)

Η διαμάχη μεταξύ του Johnny Depp και της εν διάσταση συζύγου του Amber Heard όλο ένα και μεγαλώνει, με τους οικείους τους να μπαίνουν στον πόλεμο.

Η κόρη του ηθοποιού θέλησε να σχολιάσει με τον δικό της τρόπο τις κατηγορίες της Amber Heard για ενδοοικογενειακή βία, με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο πατέρας της, ανεβάζοντας στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Η ίδια έγραψε πως “Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω ποτέ γνωρίσει. Είναι ένας καταπληκτικός πατέρας για τον αδελφό μου και για μένα. Όσοι τον γνωρίζουν πιστεύουν το ίδιο πράγμα”, βάζοντας τέλος στους ισχυρισμούς της Amber Heard για το χρόνιο πρόβλημα αντιμετώπισης θυμού, που υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ.

 

Εν τω μεταξύ, θέση πήρε και η επί 14 χρόνια πρώην σύζυγος του Johnny Depp, Vanessa Paradis με μια ιδιόχειρη επιστολή, στην οποία αναφέρει :”Ο Johnny είναι ένας ευαίσθητος και στοργικός άνδρας, δεν θα χτυπούσε ποτέ γυναίκα”.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τα όσα ισχυρίζεται η Heard είναι “άκρως εξοργιστικά”

“Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζω τον Johnny, ποτέ δεν άσκησε σωματική βία επάνω μου και όλα αυτά δεν θυμίζουν σε τίποτα τον άνδρα με τον οποίο έζησαν για 14 υπέροχα χρόνια”, σημειώνει η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία απέκτησε με τον Depp δυο παιδιά, την 17χρονη  Lily Rose και τον 14χρονο Jack.

(ΠΗΓΗ: Mirror)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα