Θυμάστε τον Πρόδρομο Καθηνιώτη από το Big Brother του 2001; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Θυμάστε τον Πρόδρομο Καθηνιώτη από το Big Brother του 2001; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα
Πρόδρομος Καθηνιώτης Youtube

Ο παρολίγον νικητής του πρώτου Big Brother στην Ελλάδα, Πρόδρομος Καθηνιώτης, μίλησε για το τι κάνει σήμερα, ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Γιώργο "Τσάκα" Τριανταφυλλίδη και ποια τηλεοπτική πρόταση του έγινε.

Ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του τίτλου του νικητή και του επάθλου των 50.000.000 δραχμών είχε φτάσει ο Πρόδρομος Καθηνιώτης το 2001. Τότε, είχε φτάσει στον μεγάλο τελικό του Big Brother μαζί με τον φίλο του, Γιώργο “Τσάκα” Τριανταφυλλίδη, ο οποίος ήταν εκείνος που τελικά βγήκε πρώτος.

Παρόλα αυτά, ο Πρόδρομος παρέμεινε στο “φως” της δημοσιότητας τα επόμενα χρόνια, κάνοντας καριέρα ως τραγουδιστής και βγάζοντας τον δίσκο “Το πρώτο παιχνίδι”. Επίσης, είχε περάσει και από το τηλεοπτικό “γυαλί”, ως μέλος του πάνελ στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή “Η Ελλάδα Παίζει” στο Alter με παρουσιάστρια τη Μαριέττα Χρουσαλά.

Έπειτα, εξαφανίστηκε από τον χώρο της showbiz και εγκαταστάθηκε στη Σκόπελο, όπου τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Katerina”, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη.

Σχετικά με την απόφασή του να τα αφήσει όλα πίσω και να μείνει στο νησί, ο ίδιος είπε: Οργανωμένο το είχα. Οργανωμένη είχα και την τηλεόραση και το τραγούδι. Αλλά λόγω της κρίσης του 2010-11 που άνοιξα το μαγαζί, έδωσα περισσότερη βάση εδώ. Μετά σιγά σιγά ήρθε… Αν αποχωρήσεις από τα φώτα και από την Αθήνα γενικά, σε αφήνει κι αυτό λίγο πίσω. Τα πρώτα χρόνια ήταν λίγο δύσκολο, αλλά μετά το συνήθισα γιατί ο τόπος μου είναι κάτι γνώριμο”.

Ο Πρόδρομος αποκάλυψε πως δεν του έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, πέρυσι του είχε προταθεί να συμμετάσχει στο ταξιδιωτικό ριάλιτι περιπέτειας Asia Express. “Επειδή ήταν την περίοδο που ανοίγω το μαγαζί και δεν είχα ελεύθερο χρόνο, δεν μπορούσα να πάω. Θα πήγαινα, ωραίο μου φάνηκε, γινόταν και στην Ταϊλάνδη”, είπε ο Πρόδρομος.

“Μου είχαν προτείνει να πάω με τον Γιώργο Τσάκα, θα πήγαινα, να έχουμε και τίποτα να λέμε” πρόσθεσε, ενώ ανέφερε ότι μέχρι σήμερα κρατάνε επαφές και έχουν επικοινωνία.

Τέλος, αποκάλυψε πως είναι ήδη 10 χρόνια παντρεμένος, ενώ έχει γίνει παππούς: Έχουμε και δύο εγγονάκια. Όταν σε φωνάζουν “παππού” είναι λίγο περίεργο, αλλά μ’ αρέσει. Είναι πολύ ζωηρά, ειδικά ο μικρός ο Πρόδρομος, είναι σίφουνας”.

Δείτε τη συνέντευξη του Πρόδρομου Καθηνιώτη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα