Το “Brooklyn 99” αποχαιρετά τον Andre Braugher

Διαβάζεται σε 5'
andrebraugher
Ο Terry Crews και ο Andre Braugher στη σειρά "Brooklyn Nine-Nine" Instagram@andrebraugher

Με αναρτήσεις τους στα social media και συγκινητικές αφιερώσεις πρωταγωνιστές της σειράς “Brooklyn 99” και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του αποχαιρέτησαν τον Andre Braugher που έφυγε από τη ζωή.

Το Χόλιγουντ θρηνεί τον χαμό του Andre Braugher, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (11/12) σε ηλικία 61 ετών μετά από σύντομη ασθένεια.

Ανάμεσά τους φυσικά και οι πρωταγωνιστές, όπως ο ηθοποιός Terry Crews και συνεργάτες της σειράς “Brooklyn 99“, από την οποία ο Braugher έγινε ευρέως γνωστός υποδυόμενος τον αστυνόμο Raymond Holt, οι οποίοι με αναρτήσεις τους και συγκινητικά λόγια απέτισαν φόρο τιμής στον Braugher.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες τόσο σύντομα”, έγραψε στο Instagram ο Terry Crews, ο οποίος έπαιζε τον Terry Jeffords στο “Brooklyn 99”. “Είναι τιμή μου που σε γνώρισα, γέλασα μαζί σου, δούλεψα μαζί σου και μοιράστηκα 8 ένδοξα χρόνια παρακολουθώντας το αναντικατάστατο ταλέντο σου. Αυτό πονάει. Μας άφησες πολύ νωρίς. Μου δίδαξες τόσα πολλά. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την εμπειρία της γνωριμίας μαζί σου. Σε ευχαριστώ για τη σοφία σου, τις συμβουλές σου, την καλοσύνη σου και τη φιλία σου. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και την οικογένειά σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μου έδειξες πώς μοιάζει το να ζεις τη ζωή σου καλά. RIP Andre. Σ’ αγαπώ”.

Συγκινητικός ήταν ο αποχαιρετισμός και του Joe Lo Truglio, ο οποίος έπαιξε τον Charles Boyle στην αστυνομική κωμική σειρά και σε ανάρτησή του στο Instagram, επισήμανε μεταξύ άλλων την αφοσίωση του Braugher στην οικογένειά του.

“Θα ειπωθούν τόσες πολλές υπέροχες ιστορίες για τον Andre, αλλά προς το παρόν, όλη η αγάπη μου πηγαίνει στη σύζυγό του Ami και τα τρία αγόρια του, τα οποία αγαπούσε πολύ και επέστρεφε κάθε Σαββατοκύριακο από τη σειρά για να είναι μαζί τους. Όλοι ξέρουμε πόσο δυνατός ηθοποιός ήταν, αλλά ακόμα περισσότερο, ο Andre ήξερε πολύ καλά τον πιο σημαντικό του ρόλο και ήταν βαθιά περήφανος γι’ αυτόν. Μιλούσε συχνά για τους γιους του και ήξερε πόσο τυχερός ήταν που είχε την Ami”, έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

joelotruglio
Instagram@joelotruglio

O Captain. My Captain“, έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Marc Evan Jackson. Ο Jackson έπαιξε τον Kevin, τον σύζυγο του Captain Holt, στο “Brooklyn 99”.

“Σ’ αγαπώ”, έγραψε η Chelsea Peretti, η οποία έπαιζε την Gina Linetti στο “Brooklyn 99”. “Θα μας λείψουν οι γλυκές σου φωνές. Θα είμαι πάντα τυχερή που έκανα ένα τέτοιο ταξίδι μαζί σου και στην πρώτη θέση. Ήσουν τόσο αστείος για μένα και η επιτομή του ‘still waters run deep’. Θα θυμάμαι πάντα τις συζητήσεις μας, συχνά με εμένα να κρέμομαι στην πόρτα σου εμποδίζοντας την έξοδό σου, και την τρελή ευκαιρία να γίνω ο βοηθός σου. Είναι περίεργο που θρηνώ επίσης για ό,τι σήμαινε ο Captain Holt για την Gina . Πραγματικά ήλπιζα και ήξερα ότι θα σε ξαναδώ. Μισώ που δεν θα το κάνω”.

“Ένας ηθοποιός προετοιμάζεται… Στέλνω αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του Andre και σε όλους εμάς που είχαμε την τιμή να δουλέψουμε μαζί του”, ανέφερε ο Joel McKinnon Miller, ο οποίος έπαιξε τον Norm Scully στο “Brooklyn 99”, σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ο πρωταγωνιστής του “Brooklyn 99” Dirk Blocker, ο οποίος υποδύθηκε τον Michael Hitchcock, δήλωσε: “Άγρια έξυπνος, εξαιρετικά ευγενικός, υποστηρικτικός, γενναιόδωρος και με βαθύ και εξαιρετικό ταλέντο, είχε ακόμη περισσότερα να προσφέρει. Είμαι συντετριμμένος. Τον αγαπώ. Τα 9 χρόνια που μπόρεσα να δουλέψω μαζί του και το να βρίσκομαι απλά δίπλα του ήταν πραγματικά ευλογία. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Ο Ντέιβιντ Σάιμον, ο δημιουργός του “The Wire”, του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε το “Homicide: Life on the Streets“, δήλωσε: “Έχω δουλέψει με πολλούς υπέροχους ηθοποιούς. Ποτέ δεν θα δουλέψω με κάποιον καλύτερο”.

Η Ryan Case, σκηνοθέτης και μοντέρ στο “Brooklyn 99”, μοιράστηκε με τους χρήστες του Χ μία σειρά από αναμνήσεις της με τον ηθοποιό, όπως τότε που “αρκετά μέλη του συνεργείου μού είπαν κάποτε ότι δεν είχαν δει ποτέ κάποιον να χαμογελάει τόσο πολύ όσο εγώ, όταν συζητούσα εκτενώς για το Sex and the City κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου γεύματος σε ένα άδειο πλατό με τον Andre”, έγραψε στο X. “Τα μάγουλά μου πραγματικά πονούσαν”.

Δεν ήταν όμως μόνο οι πρωταγωνιστές και συνεργάτες του που τον αποχαιρέτησαν, καθώς ο ένας μετά τον άλλον όλοι οι μεγάλοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ που είχαν την τύχη να δουλέψουν μαζί του αφιέρωσαν για εκείνον μία ανάρτησή τους και τον αποχαιρέτησαν με τα πιο θερμά λόγια.

“Σπαρακτικό. Έφυγες πολύ νωρίς. Αγαπούσα κάθε λεπτό που δούλευα μαζί σου….το ταλέντο σου, την απύθμενη καρδιά σου, την αγάπη σου για την οικογένειά σου….τη γυναίκα σου. Ήσουν σπουδαίος άνθρωπος. Ο Θεός να ευλογεί τα παιδιά σου, την όμορφη γυναίκα σου…..θα μας λείψεις Andre Braugher”, έγραψε η Viola Davis.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα