Τόνια Σωτηροπούλου: “Νομίζω ότι είμαι μόνιμα σε καταστολή, έχω resting bitch πρόσωπο”

Τόνια Σωτηροπούλου: “Νομίζω ότι είμαι μόνιμα σε καταστολή, έχω resting bitch πρόσωπο”
Τόνια Σωτηροπούλου papadakispress

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τον έγγαμο βίο με τον Κωστή Μαραβιέγια, ενώ αναφέρθηκε και στις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα της.

Στην καριέρα της και τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια αναφέρθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», όπου μίλησε για την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της, αλλά και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Αναφερόμενη στην αντίδρασή της όταν βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά τη συμμετοχή της σε ταινία «James Bond», η Τόνια Σωτηροπούλου σχολίασε: «Έχω resting bitch πρόσωπο, πιάνω τον εαυτό μου και λέω “γλύκανε μωρή”. Τι σου ζητούν;».

«Νομίζω ότι είμαι μόνιμα σε καταστολή. Γενικά, θα με ακούσετε να φωνάζω, αλλά όχι πολύ συχνά. Οι γείτονες μπορεί να με έχουν ακούσει, αλλά δεν το έχουν θίξει, δεν τολμάνε. Γενικά, στο Παγκράτι είναι διακριτικοί» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου σημείωσε ότι ο γάμος δεν έφερε καμία σημαντική αλλαγή στη ζωή τους και ότι περνούν πολύ όμορφα.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας. Περνάμε πολύ ωραία. Είμαστε παντρεμένοι 1,5 χρόνο. Στην Ύδρα παντρευτήκαμε, είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο», τόνισε.

Παρακάτω, όσα δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα