Τούνη: Η απάντηση για τον γάμο με τον Αλεξάνδρου – “Έχω μείνει με το δαχτυλίδι”

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη Glomex

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για το ενδεχόμενο να παντρευτούν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ αποκάλυψε το μυστικό του χαρούμενου γάμου.

Τα εγκαίνια του καινούργιου της καταστήματος στην Αθήνα πραγματοποίησε την Τετάρτη (20/12) η Ιωάννα Τούνη, μαζί με την φίλη και συνεργάτιδά της Στέλλα Πάσσαρη, και τα τηλεοπτικά συνεργεία έδωσαν το “παρών”.

Σε δηλώσεις της στις κάμερες, η Ιωάννα Τούνη είπε, αρχικά, για την κολλητή της: «Μπορεί σαν κολλητές να μαλώσουμε για τα πάντα, αλλά σαν συνεργάτες τα πάμε τέλεια. Μπορεί να τσακωθούμε για οτιδήποτε, για τα νύχια, αλλά για το μαγαζί ποτέ».

Σχετικά με το εάν είναι δύσκολο να ταξιδεύει μαζί με τον μικρό Πάρη, απάντησε η Στέλλα Πάσσαρη λέγοντας: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά το συγκεκριμένο μωρό έχει συνηθίσει. Κοιμάται, βλέπει, χαζεύει. Δεν είναι ανήσυχο».

Η δημοφιλής ινφλουένσερ ανέφερε πως το μωρό της έχει αλλάξει όλη τη ζωή και πως έχει σκεφτεί πως ήταν ένα δώρο από την μαμά της, την οποία έχασε λίγο πριν μείνει έγκυος.

Ερωτηθείσα για τα όσα έχουν γίνει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Σίσσυ Χρηστίδου, δήλωσε: «Το μυστικό του χαρούμενου γάμου είναι το ότι δεν συζητάμε τα επαγγελματικά μας. Καθόλου. Δεν ήμουν παρούσα στα τηλεφωνήματα που έγιναν ή δεν έγιναν. Ό,τι ξέρετε εσείς, ξέρω κι εγώ. Φυσικά θα υποστηρίξω τον σύζυγό μου».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Έχουμε κάνει ένα σύμφωνο συμβίωσης, έχω μείνει με το δαχτυλίδι εδώ και με τη λαχτάρα. Θα δούμε. Δε το συζητάμε ακόμα για τον γάμο. Με όλα αυτά έχει πάει λίγο πίσω. Μπορεί να ανοίξουμε άλλα 2-3 μαγαζιά και μετά να παντρευτούμε».

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα