Τραϊάνα Ανανία: Απαντά για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο με έναν γυναικείο κόλπο

Τραϊάνα Ανανία: Απαντά για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο με έναν γυναικείο κόλπο
Instagram / traiana.anania

Επιμένει στην εκδοχή της αγένειας και του σεξισμού για την "καλημέρα" και τον ενικό που χρησιμοποίησε ο ποδοσφαιριστής, κάνοντας λόγο για ένα "κοινωνικό σπυρί το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ".

Με ένα ιδιαίτερα καυστικό μήνυμα επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση η Τραϊάνα Ανανία μετά το σούσουρο που έχει προκαλέσει η απόφασή της να δημοσιοποιήσει τα μηνύματα που της έστειλε ο ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε στείλει στην ηθοποιό προσωπικό μήνυμα, στο οποίο έγραφε: «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;». Εκείνη του απάντησε: «Καλημέρα, δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός»; «Σόρρυ που σας ενόχλησα», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής, με την Τραϊάνα να του γράφει: «Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία». Στη συνέχεια η Ανανία δημοσιοποίησε τον διάλογό τους κι έκανε λόγο για θράσος και σεξιστική συμπεριφορά. Η κίνησή της αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις…

Σε νέα της ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η ηθοποιός επιλέγει ένα σκίτσο που απεικονίζει έναν γυναικείο κόλπο για να επιτεθεί στα ΜΜΕ, κατηγορώντας τα ότι πρόβαλαν την υπόθεση επειδή «αυτό θέλει να ακούσει η μάζα».

Η ίδια επιμένει στην εκδοχή της αγένειας και του σεξισμού για την «καλημέρα» και τον ενικό που χρησιμοποίησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής κάνοντας λόγο για ένα «κοινωνικό “σπυρί’, το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ».

Ακολουθεί η ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία:

«Εγώ έκανα ένα insta story με μια κόντρα σε screenshoot όπως κάνω συνέχεια (όσοι με παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν) και μετά από 5 ώρες ανάρτησα ένα άρθρο χωρίς να πω ονόματα, παρά μόνο συμβάντα και τοποθετήθηκα όπως κάνω συνέχεια. Με λίγα λόγια παρουσίασα το κοινωνικό «σπυρί». το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ! Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά και μόνο! Υπάρχουν πολλά συμβάντα και κοινωνικά θέματα που μπορεί να φωτίσει ένας δημοσιογράφος όταν κάθεται και σκέφτεται «τι να γράψω αύριο»! Το θέμα είναι τι επιλέγει… Σίγουρα επιλέγει αυτό που θέλει να ακούσει η μάζα… Οπότε καλή μου μάζα… Το ζητήσατε και σας το έκαναν πράξη! Καλή εβδομάδα #απόμέσακαιόπουβγεί».

 

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version