Τζένιφερ Λόπεζ: Ο Μπεν Άφλεκ έχει γενέθλια και του τραγουδά “Σ’ αγαπώ” – Βίντεο

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο Μπεν Άφλεκ έχει γενέθλια και του τραγουδά “Σ’ αγαπώ” – Βίντεο
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Οι ευχές της Τζένιφερ Λόπεζ για τα γενέθλια του Μπεν Άφλεκ. Το τρυφερό βίντεο και το τραγούδι που δημοσίευσε στο Instagram.

Τα 51 χρόνια του έκλεισε ο Μπεν Άφλεκ, με την Τζένιφερ Λόπεζ να του εύχεται “χρόνια πολλά” μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που είχε και η ίδια πρόσφατα γενέθλια, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο οι δυο τους είναι μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ η ίδια του τραγουδά το “Wonderful World” του Sam Cooke.

“Dear Ben… Happy Birthday. I love you!” έγραψε στη λεζάντα η Τζένιφερ Λόπεζ, με το ζευγάρι να φαίνεται πολύ ερωτευμένο.

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ για τον Μπεν Άφλεκ

Μιλώντας για τον γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2022, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δηλώσει σε συνέντευξή της:

“Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, θα ήταν όλα καλά, οι οικογένειές μας θα ήταν εκεί αλλά ο γάμος ήταν τόσο αγχωτικός. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά πριν από 20 χρόνια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και αυτό διαλύθηκε. Είχα μετατραυματικό στρες και αναρωτιόμουν αν αυτό συμβαίνει τώρα και αν είναι αλήθεια. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι και φυσικά συνέβαινε αλλά αισθανόμουν ότι ο γάμος είναι τόσο αγχωτικός”.

“Μια μέρα, ο Μπεν είπε γ@@@@ο, ας πάμε στο Βέγκας να παντρευτούμε απόψε. Κλείσαμε το τηλέφωνο, σκέφτηκα ότι είναι τρελό και τι είναι αυτό που κάνουμε. Μου είπε, ‘πήγαινε στην πρόβα και όταν επιστρέψεις θα τα έχω όλα έτοιμα, κάποια από τα παιδιά μας θα είναι οι μάρτυρες, ας το κάνουμε. Θα το κάνουμε απόψε και το κάναμε”, είπε στη συνέχεια, σχολιάζοντας πως ήταν η ομορφότερη νύχτα της ζωής τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα