Τζέσικα Άλμπα: Η νέα της επιχειρηματική δράση και τα αστρονομικά ποσά

Τζέσικα Άλμπα: Η νέα της επιχειρηματική δράση και τα αστρονομικά ποσά
Η Τζέσικα Άλμπα στην πρεμιέρα της ταινίας 'Mechanic' 2016/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

H Τζέσικα Άλμπα έχει βάλει προσωρινά στην άκρη την ηθοποιία και δεν φαίνεται να το μετανιώνει καθόλου.

Η τελευταία εμφάνιση της 40χρονης Τζέσικα Άλμπα στην τηλεόραση, έγινε με το ‘LA’s Finest’, μια spin-off σειρά της ταινιάς ‘Bad Boys’, που προβλήθηκε από το όχι και τόσο γνωστό καλωδιακό κανάλι Spectrum. Στον κινηματογράφο, οι εμφανίσεις της έχουν αραιώσει ακόμα περισσότερο, διότι η ενασχόληση της με την εταιρεία Honest, απορροφά τον περισσότερο χρόνο της.

Η ‘Honest’ προήλθε από την εποχή που η Τζέσικα Άλμπα έγινε για πρώτη φορά μητέρα: Πρόκειται για μια εταιρεία που ξεκινήσε πουλώντας eco-friendly μωρουδιακές πάνες και σήμερα εμπορεύεται μια τεράστια γκάμα προϊόντων για την φροντίδα και το καθημερινό παιχνίδι ενός μωρού. Η Τζέσικα Άλμπα εκτός από ιδρύτρια και πρόεδρος της εταιρείας, είναι και η πηγή έμπνευσης και η βασική διαφημίστρια για κάθε προϊόν.

Σε δημοσίευμα του Hollywood Reporter, μαθαίνουμε ότι την περασμένη Τετάρτη, όταν η εταιρεία έκανε την πρώτη της δημόσια αρχική προσφορά στο αμερικάνικο χρηματιστήριο, άντλησε κεφάλαια ύψους 413 εκατομμυρίων δολαρίων, με την αξία του brand να κοστολογείται στα 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια. Με την τελική τιμή της μετοχής να διαμορφώνεται στα 23 δολάρια, η Άλμπα καθώς κατέχει περίπου 5,6 εκατομμύρια μετοχές, φαίνεται πως έχει αυξήσει ήδη την περιουσία της κατά σχεδόν 130 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να τονίσουμε πως τα κέρδη της αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο, καθώς η Honest αναμένεται να μπει σε νέο μισθολογίο το 2022, με τις αμοιβές και τα bonus για τα στελέχη και την πρόεδρο να αυξάνονται περισσότερο από 50%, σε μια προσπάθεια των μετόχων της εταιρείας να κρατήσουν την Άλμπα στο τιμόνι της.

Αυτή η “ειλικρινής” επιτυχία ξεκίνησε από μια λερωμένη μωρουδιακή πάντα και πλέον ή εποχή του ‘sex tape‘ μοιάζει πολύ μακρινή για την Τζέσικα Άλμπα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα