Τζούλια Νόβα για Ουκρανία: “Καλούν αγόρια κι άντρες μέχρι 60 ετών να πολεμήσουν”

Τζούλια Νόβα για Ουκρανία: “Καλούν αγόρια κι άντρες μέχρι 60 ετών να πολεμήσουν”
Τζούλια Νόβα Instagram / @julianova1

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μίλησε η Τζούλια Νόβα σε μια σειρά από Instagram stories. Όσα περιέγραψε.

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία τοποθετήθηκε η Τζούλια Νόβα, η οποία κατάγεται από τη χώρα που δέχεται τα ρωσικά πυρά εδώ και επτά μέρες, ενώ έχει συγγενείς και φίλους που μένουν εκεί.

Με μια σειρά από stories που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζούλια Νόβα εξέφρασε τη θλίψη της και περιέγραψε όσα της μεταφέρουν, αναφέροντας:

“Έχω συγγενείς και φίλους στην Ουκρανία. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ περίεργη. Στην πόλη που έμενα και είναι οι γιαγιάδες μου και οι φίλοι μου είναι σχετικά ήσυχα, σε σχέση με άλλες περιοχές. Αν και την πρώτη ημέρα ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα επειδή βομβάρδισαν το αεροδρόμιο και μια στρατιωτική αποθήκη που είναι κοντά εκεί που μένω”.

“Προς το παρόν είναι πιο οκ τα πράγματα. Αν εξαιρέσεις ότι καλούν όλα τα αγόρια και όλους αυτούς που είναι μέχρι 60 χρονών για να πολεμήσουν. Όταν είσαι 60 χρονών, πραγματικά δεν ξέρω η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να σε στέλνουν στον πόλεμο να πολεμήσεις. Δεν ξέρω πόσες αντοχές έχει ένας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία για κάτι τέτοιο αλλά τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε στο καλύτερο και σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό”, συμπλήρωσε το μοντέλο, που έζησε στην Ουκρανία μέχρι τα 13 της χρόνια μέχρι που ήρθε στην Ελλάδα.

Τα stories της Τζούλιας Νόβα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα