Βασίλης Καρράς: Η ανακοίνωση για την υγεία του – “Σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους”

Διαβάζεται σε 3'
Βασίλης Καρράς: Η ανακοίνωση για την υγεία του – “Σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους”

Το επίσημο fan club του Βασίλη Καρρά ξεκαθαρίζει τις πληροφορίες για την υγεία του και χαρακτηρίζει ψευδή τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιδείνωση της κατάστασής του.

Σε μια ανακοίνωση στα social media, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά, προχώρησε το επίσημο fan club του αγαπημένου τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, που κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας του, η “επίσημη φωνή” του καλλιτέχνη, ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του και πως οι εν λόγω πληροφορίες είναι ψευδείς.

Όπως γράφει η ανακοίνωση:

“Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος απο τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του.Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή. Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα απο αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα απο εμάς.Έχετε καταφέρει να καταρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο απο ότι η ίδια η ασθένειά του.Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…“.

Υπενθυμίζεται πως ο Δαμιανός Κεσογλίδης, αδερφός του Βασίλη Καρρά, μίλησε πριν από μερικές μέρες στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και περιέγραψε ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα, αναφορικά με την υγεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει! Αναρρώνει όσο πάει. Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό. Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι. Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει. Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες”.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Βασίλης Καρράς πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ένα περίπου χρόνο μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του δηλώνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε ανανεωμένος, μετά την απώλεια των 42 κιλών.

“Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω. Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει η συναυλία. Θα είναι μία συναυλία πριν το τέλος, ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι” είχε πει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα