Βίκυ Καγιά: Αποσύρεται από την τηλεόραση; Η δήλωση για το μέλλον της στη μικρή οθόνη

Βίκυ Καγιά: Αποσύρεται από την τηλεόραση; Η δήλωση για το μέλλον της στη μικρή οθόνη
Βίκυ Καγιά Instagram@vickykaya_

Την επιθυμία της να πατήσει ένα pause και να βρεθεί εκτός τηλεοπτικών πλατό για ένα χρονικό διάστημα μοιράστηκε η Βίκυ Καγιά μετά το τέλος του GNTM 5.

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την τηλεόραση για ένα χρονικό διάστημα η Βίκυ Καγιά, η οποία και φέτος είχε δυναμική παρουσία σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, παρουσιάζοντας τόσο το Dancing With The Stars, το οποίο ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2022 αλλά και το Shopping Star και φυσικά τον πέμπτο κύκλο του GNTM στο STAR.

Μιλώντας στην κάμερα του ALPHA η διάσημη παρουσιάστρια και μοντέλο, μετά το τέλος του GNTM 5, όπου μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξία Τράικο, μοιράστηκε τη σκέψη της και πιθανόν την επιθυμία της να πατήσει ένα pause και να βρεθεί για ένα διάστημα εκτός τηλεόρασης.

“Έχω αρχίσει να νιώθω ότι θέλω να πατήσω ένα pause και να αφήσω για ένα διάστημα την τηλεόραση. Πιστεύω στα διαλείμματα και την ξεκούραση, ειδικότερα όταν σέβεσαι τον ευατό σου ως επαγγελματίας, για να έχεις καινούργια πράγματα να πεις και να δώσεις, να γίνεις καλύτερος, πώς θα γίνει αν δεν ξεκουραστείς; Δεν ξέρω άλλον τρόπο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Η ίδια αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες, εξηγώντας ωστόσο πως και αυτές είναι μέσα στο παιχνίδι. “Δεν μπορεί κάποιος επαγγελματίας, οτιδήποτε κι αν κάνει στη ζωή του, να θεωρεί ότι θα κάνει μόνο επιτυχίες. Θα κάνεις μία αποτυχία, δύο επιτυχίες, θα κάνεις πέντε αποτυχίες και μία τεράστια επιτυχία. Αν δεν βάλεις στο καλάθι σου πράγματα, δεν δοκιμάσεις τον εαυτό σου και δεν αναθεωρήσεις τακτικές, τεχνικές οτιδήποτε κάνεις, πώς πας παραπέρα στη ζωή σου και θα εξελιχθείς; Αν δεν υπάρχει εξέλιξη, δεν υπάρχει ουσιαστική καριέρα και συνέχεια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα