Χαμός με τον Salt Bae: Viral η απόδειξη 108.000 δολαρίων – Η “χλιδάτη” παραγγελία

Διαβάζεται σε 2'
Salt Bae
Salt Bae JULIEN WARNAND/EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο διάσημος Τούρκος σεφ Salt Bae ανήρτησε στα social media μια απόδειξη πελατών σε εστιατόριό του και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. Η παραγγελία και τα σχόλια.

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα ανάρτηση του διάσημου Τούρκου σεφ Salt Bae στα social media, όπου δημοσίευσε την απόδειξη από τον λογαριασμό που έκανε μια παρέα σε εστιατόριό του.

Ο δημοφιλής σεφ Nusret Gokce – όπως είναι το πραγματικό όνομα – έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς αποδείξεις πελατών από τα εστιατόριά του, “πυροδοτώντας” πολλές φορές κύμα αντιδράσεων, για την επίδειξη του πλούτου του, σε εποχές που η ακρίβεια “χτυπάει κόκκινο”.

Αυτή τη φορά, η απόδειξη προέρχεται από το εστιατόριο Nusr-Et Steakhouse στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τον συνολικό λογαριασμό να ανέρχεται στα 398.630 AED (περίπου 108.000 δολάρια, περίπου 100.000 ευρώ).

Ο ίδιος έγραψε “Τα λεφτά έρχονται, τα λεφτά φεύγουν” στην ανάρτησή του, ενώ τα σχόλια έπεσαν “βροχή”, με τις αντιδράσεις να είναι πολλές.

“Πόσο κοστίζει να σώσεις μια ζωή;”, “Ντροπή, εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από την πείνα”, “Απλώς δείχνεις γιατί ο κόσμος αυτός καταρρέει και είμαστε σε αυτή την κατάσταση”, “Αυτά θα μπορούσαν να ταΐσουν τουλάχιστον 100 χιλιάδες παιδιά που πεινούν, πόσο ντροπιαστικό!”, “Θα μπορούσες να ταΐσεις ολόκληρη τη Γάζα με αυτά τα λεφτά”, ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του.

Τι παρήγγειλαν οι πελάτες

Η συγκεκριμένη παρέα, όπως φαίνεται στην απόδειξη, παρήγγειλε: καρπάτσιο από μοσχαρίσιο κρέας, τηγανητές πατάτες, σαλάτα, μπακλαβά και φρούτα, πολυτελές κρέας με επικάλυψη χρυσού, ένα φιλέτο μινιόν (270 δολάρια) και τρεις μπριζόλες (1.390 δολάρια).

Επίσης, παρήγγειλαν 4 μαρτίνι Porn Star (130 δολάρια), 2 μπουκάλια Chateau Petrus 2009 (53.900 δολάρια), 1 μπουκάλι Petrus 2011 (17.700 δολάρια) και 5 διπλά ποτήρια του αποκλειστικού κονιάκ Louis XIII (7.500 δολάρια).

Τέλος, άφησαν φιλοδώρημα 24.500 δολάρια.

Η ανάρτηση του Salt Bae

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα