Χρυσές Σφαίρες 2024: Το φιλί Jenner – Chalamet που έγινε viral

Διαβάζεται σε 2'
Το φιλί Jenner - Chalamet
Το φιλί Jenner - Chalamet Christopher Polk/Golden Globes via AFP

Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet έδωσαν το παρών στην απονομή των βραβείων “Χρυσές Σφαίρες” και τα τρυφερά ενσταντανέ τους μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν.

Οι Χρυσές Σφαίρες 2024 τα είχαν όλα. Το “Oppenheimer” να αποσπά 5 βραβεία, το “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου να κερδίζει το βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας και τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ να πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις γεμάτες λάμψη.

Οι διασημότερες ηθοποιοί μάγεψαν περπατώντας στο κόκκινο χαλί, ενώ τα πλάνα και οι αντιδράσεις που “έκλεβαν” οι κάμερες από τους κινηματογραφικούς αστέρες -και όχι μόνο- κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγιναν viral.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που παρακολούθησαν ζωντανά την 81η απονομή στο ξενοδοχείο Beverly Hilton του Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια ήταν και η Kylie Jenner με τον αγαπημένο της Timothée Chalamet, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία από τις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, επιβεβαιώνοντας πως η σχέση τους καλά κρατεί και οι δυο τους είναι ερωτευμένοι.

Η κάμερα μάλιστα συνέλαβε κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος τη ριάλιτι σταρ και τον ηθοποιό να ανταλλάζουν ένα τρυφερό φιλί, με το στιγμιότυπο να κάνει τον γύρο των social media.

Το φιλί Jenner – Chalamet στις Χρυσές Σφαίρες:

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 και μετά από μήνες που κρατούσαν χαμηλούς τόνους, παρακολούθησαν μία από τις συναυλίες της περιοδείας με τίτλο “Renaissance” της Beyoncé στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2023.

Έκτοτε, έκαναν και άλλες δημόσιες εμφανίσεις με μία από τις τελευταίες στα WSJ. Magazine’s Innovator Awards τον Νοέμβριο του 2023, όπου τιμήθηκε η νέα σειρά ρούχων της Jenner, Khy.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα