Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Έχω αμφισβητηθεί, μου έχουν χρεώσει δεκάδες πράγματα”

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Έχω αμφισβητηθεί, μου έχουν χρεώσει δεκάδες πράγματα”
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης papadakispress

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης νέας τηλεοπτικής σειράς "Maestro", μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, αλλά και για τις στιγμές που ένιωσε ότι τον αμφισβήτησαν.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/10) η εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου. Η δημοσιογράφος στην πρεμιέρα της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν φιλοξένησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και μαζί έκαναν ένα «ταξίδι» στον κόσμο του ταλαντούχου σεναριογράφου και ηθοποιού, λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς Maestro στο Mega.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία, ενώ υποστήριξε πώς έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί -είναι η σωστή λέξη- στην πορεία των 32 χρόνων», είπε χαρακτηριστικά.

«Πολλές φορές με είχε στενοχωρήσει, αλλά ανθρώπινο δεν είναι; Είναι ένα παιχνίδι και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκοτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα. Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές και ηλικίες», τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Σε κάποια είχαν δίκιο», παραδέχτηκε. «Βλέπω κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός», ανέφερε.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως άρχισε να γράφει σενάρια από την ηλικία των 12 ετών.

«Αυτό που πάντα με κρατούσε ήταν το γράψιμο, έγραφα σενάρια από 12 ετών. Σενάρια από εκείνα που ήθελα να δω. Το πρώτο σενάριο ήταν μια οικογενειακή ιστορία. Το προσάρμοζα στον δικό μου κόσμο. Ήμουν στο Δημοτικό, σε ένα πάκο μπλε τετράδια είχα γράψει τα πρώτα δέκα επεισόδια», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο Maestro, κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (13/10).

Maestro: Η υπόθεση της σειράς

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Maestro: Οι ηθοποιοί της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Maestro: Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα