Χρήστος Λούλης: “Μου την πέφτουν ωμά στα social media, μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες”

Διαβάζεται σε 2'
Χρήστος Λούλης
Χρήστος Λούλης PAPADAKIS PRESS

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Λούλης μίλησε για τα παιδιά του χρόνια, την απόφαση να γίνει ηθοποιός και το φλερτ στα social media.

Στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” παραχώρησε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Λούλης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά “Famagusta”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την παιδική ηλικία του και τις σπουδές του, αλλά και για την περιοχή όπου μεγάλωσε.

«Λείπω 20 χρόνια από τον Κορυδαλλό, γυρνώντας εδώ παθαίνω σοκ με το πόσα έχουν αλλάξει. Με πείραζαν στο σχολείο για το επώνυμο μου και μία κοπέλα με ρωτούσε γιατί με φωνάζουν «Λούλη». Στον Κορυδαλλό έζησα τον πρώτο μου έρωτα, αλλά το πρώτο φιλί το έδωσα στην κατασκήνωση. Οι γονείς μου ήταν μετανάστες στην Αυστραλία. Έχω συγγενείς εκεί και είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Ήμουν πολύ κάλος μαθητής, υπήρξα και απουσιολόγος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης: «Πέρασα οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Πειραιά άλλα βαριόμουν πολύ. Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί να γίνω ηθοποιός, άλλα ήθελαν πρώτα να πάρω το πτυχίο μου. Παράτησα το πανεπιστήμιο. γιατί δεν μπορούσα να το συνδυάσω με τη σχολή θεάτρου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παρατήσω την υποκριτική, ήμουν πολύ τυχερός από την αρχή. Θυσίασα πολλά για αυτή τη δουλειά μου. Στις αρχές είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου. Παράλληλα με τη σχολή, δούλευα στο θέατρο από τις 8 το πρωί».

«Έχω πει και έχω κάνει «χοντράδες», δεν θέλω να βάλω φίλτρα σε αυτά που λέω», ούτε να «ψαλιδίσω» τη γλώσσα μου» είπε σε άλλο σημείο ο Χρήστος Λούλης, συμπληρώνοντας πως «προτιμώ να δεχθώ διαδικτυακό κράξιμο, από το να με κοιτάω στον καθρέφτη και να μην με σέβομαι». 

Για τα ταλέντα του υπογράμμισε πως «δεν έχω το ταλέντο με το «μπλα μπλα» γι’ αυτό δεν ξέρω αν θα έκανα κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Η γυναίκα μου το έχει περισσότερο από έμενα να κρατάει το ενδιαφέρον της παρέας. Δεν είμαι τόσο «ζεν» όσο φαίνομαι».

Όσο για το εάν τον φλερτάρουν, ο ηθοποιός αποάλυψε: «Με φλερτάρουν, μέσω social media μου στέλνουν πολλές φωτογραφίες αποκαλυπτικές, άλλα δεν απαντάω. Γελάμε μαζί με τη σύζυγό μου (Έμιλυ Κολιανδρή) με τις φωτογραφίες που μου στέλνουν στα social».

Δείτε τη συνέντευξη του Χρήστου Λούλη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα