Ζαλμάς: Η απώλεια λίμπιντο, ο καρκίνος στο στόμα και η φυματίωση

Ζαλμάς: Η απώλεια λίμπιντο, ο καρκίνος στο στόμα και η φυματίωση
Ο Σταύρος Ζαλμάς στην εκπομπή "Η ζωή είναι στιγμές" ΕΡΤ

Για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει επάγγελμα, αφήνοντας την τράπεζα με στόχο να σπουδάσει υποκριτική, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός.

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όταν εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος και τα οποία τον οδήγησαν στην απόφαση να τα παρατήσει και να γίνει ηθοποιός, μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο γνωστός ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε από απώλεια λίμπιντο, καρκίνο στο στόμα και φυματίωση στα σχεδόν 10 χρόνια που εργάστηκε σε τράπεζα, όπως δήλωσε στην εκπομπή “Η ζωή είναι στιγμές” της ΕΡΤ2.

“Με έπνιγε και δεν ήταν μόνο αυτό το περιβάλλον το εργασιακό. Είχα μέσα μου αυτή τη φλόγα της υποκριτικής που με έκαιγε. Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου” τόνισε.

Και πρόσθεσε: “Το πρώτο σύμπτωμα ήταν η απώλεια της λίμπιντο σε μια νεαρή ηλικία. Το δεύτερο σύμπτωμα ήταν η βλεφαρόπτωση, πτώση των μαλλιών, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί και κανόνια να βαράνε. Εν συνεχεία καρκίνος στο στόμα και φυματίωση. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Έξι μήνες μετά την παραίτησή μου δεν είχαν αφήσει κανένα ίχνος. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα