Δανάη Μπάρκα: “Είναι ξενέρωμα να με βρίζουν για τη μάνα μου”

Δανάη Μπάρκα: “Είναι ξενέρωμα να με βρίζουν για τη μάνα μου”
Instagram

"Μάθαμε να βλέπουμε ανθρώπους που πληρώνονται για να βρίζουν άλλους ανθρώπους", είπε ακόμη η Δανάη Μπάρκα.

Την πιο σύντομη, περιεκτική και αληθινή περιγραφή του τηλεοπτικού τοπίου των τελευταίων ετών, έδωσε με μία φράση της στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega, μίλησε με τον Δημήτρη Μακαλιά για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται στα social media.

“Στην εκπομπή μου δεν μου δίνουν χρόνο να τα σχολιάσω αυτά, να πω ‘Γιατί ρε παιδιά με βρίζουν;'”, είπε η Δανάη Μπάρκα με την ευθύτητα αλλά και το χιούμορ που την διακρίνει. “Θα τα έβγαζα με ονοματεπώνυμο γιατί μου τα κάνουν δημόσια τα σχόλια και θα έλεγα: “Κυρία Ευανθία γιατί γράφετε δημόσια και με βρίζετε;”, συνέχισε. Και μιλώντας για κάθε άνθρωπο που μπορεί να νιώσει άνετα να βρίσει ένα δημόσιο πρόσωπο στα social media ακολούθησε το «δριμύ κατηγορώ» της, όπως προειδοποίησε τον Δημήτρη Μακαλιά.

“Καταρχάς η κυρία Ευανθία μπορεί να έχει ξυπνήσει στραβά, αλλά όταν στην ελληνική τηλεόραση έχει συνηθισεί να βλέπει ανθρώπους που πληρώνονται για να βρίζουν άλλους ανθρώπους, ε δε θα της γίνει συνήθεια;”, είπε η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ανοίγουμε οποιοδήποτε πρόγραμμα και βλέπουμε τον έναν να πετάει υπαινιγμούς. Όταν βλέπουν κεντρικές παρουσιάστριες να μου το κάνουν αυτό και να αφήνουν υπαινιγμούς, τύπου “Ντάξει, ρε παιδιά ναι, είναι η κόρη της Βίκυς” και τίτλους, δεν είναι λογικό να μπει στο μυαλό;”», είπε η Δανάη Μπάρκα. Και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι αυτό είναι που θέλει να αλλάξει η ίδια στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή της.

“Δεν γίνεται εν μία νυκτί. Θέλει τρομερή προσπάθεια και χρόνια. Αλλά το πρώτο πράγμα που ονειρευόμουν όταν είπα “ναι” σε αυτήν την εκπομπή είναι πως θέλω πάντα να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν τα παιδιά των ανθρωπων που σχολιάζουμε και οι οικογένειες τους. Δε θέλω να προσβάλλουμε ποτέ κανέναν. Είναι πολύ σημαντικό. Δε νομίζω πως υπάρχει αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη γραμμή αλλού”, σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα έχει και δεύτερο “επώνυμο”, το “Κόρη Βίκυς”

Ο Δημήτρης Μακαλιάς που βρισκόταν απέναντί της στο ‘Σημείο Συνάντησης’ της ΕΡΤ, σημείωσε ότι τον ενοχλεί η ευκολία με την οποία γίνονται κακεντρεχή σχόλια και αποκάλυψε ότι ο ίδιος όχι μόνο σβήνει τέτοια σχόλια αλλά μπλοκάρει και τους χρήστες που τα έκαναν. “Τώρα πια κι εγώ”, συμφώνησε η Δανάη Μπάρκα. Η ίδια τόνισε αστειευόμενη ότι έχει και δεύτερο επίθετο εκτός από το Μπάρκα, το “Κόρη Βίκυς”.

“Εμένα με βρίζουν επειδή έχω μάνα. Δηλαδή τι θα έπρεπε να είμαι ορφανό;”, σημείωσε η Δανάη Μπάρκα. ”Είναι ξενέρωμα να βλέπεις πως σε βρίζουν γι’ αυτό το λόγο. Βρίσε με επειδή έκανα λάθος στην παρουσίαση, επειδή έκανα λάθος στο θέατρο. Δε με έχεις δει καν ως ηθοποιό. Μου φαίνεται ντροπή να θεωρεί κανείς πως επειδή η μαμά μου είναι ηθοποιός είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Δεν ξέρει το bullying που έχω υποστεί και πως παλεύω δύο φορές. Δεν υπάρχει κανένα παιδί ηθοποιού που να έχει περάσει την πορεία του”, σημείωσε.

Τέλος η παρουσιάστρια του ‘Πάμε Δανάη’, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου και το πώς οι δυο τους μεγάλωσαν μαζί. “Νιώθω επειδή έχουμε χάσει στο παρελθόν πολλές στιγμές οι δυο μας, η κάθε μία έχει τα τραύματα της και κάπως τα βγάζουμε. Η μαμά μου από την παράσταση της και εγώ με την πρώτη ευκαιρία μπορεί να αναφέρω τη μαμά μου, αλλά ως μαμά όχι ως Βίκυ. Νιώθω ότι έχουμε τέτοιο δέσιμο, γιατί μεγαλώσαμε μαζί. Έχουμε ιδιαίτερη σχέση, δημιουργήσαμε γρήγορα ένα διαφορετικό πλαίσιο για την οικογένεια μας”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version