Έλενα Παπαρίζου – Ελένη Φουρέιρα: Το φιλί τους έβαλε “fuego” στα MAD VMA 2023

Έλενα Παπαρίζου – Ελένη Φουρέιρα: Το φιλί τους έβαλε “fuego” στα MAD VMA 2023
Φιλί Παπαρίζου - Φουρέιρα στα MAD 2023 GLOMEX

Η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα έκλεψαν την παράσταση με το κοινό act τους στα MAD VMA 2023. Ερμήνευσαν τα τραγούδια τους από τη Eurovision και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα, που αποθεώθηκε.

Εντυπωσιακά ήταν τα acts που έλαβαν χώρα στη σκηνή των MAD VMA, τα οποία φέτος διεξήχθησαν στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Το βράδυ της Δευτέρας (19/06) πλήθος επωνύμων έδωσε το “παρών” στη λαμπερή διοργάνωση, ενώ για ακόμη μία χρονιά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι ξεχωριστές και ανατρεπτικές συνεργασίες στη σκηνή των μουσικών βραβείων, καθώς και οι διασκευές διάφορων αγαπημένων τραγουδιών.

Μεταξύ άλλων, στη σκηνή εμφανίστηκαν ζωντανά η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, η Josephine, η Δέσποινα Βανδή, οι Melisses, η Τάμτα, η Καλομοίρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σάκης Ρουβάς.

Η εμφάνιση – συνεργασία, όμως, η οποία έκλεψε την παράσταση ήταν μία: Έλενα Παπαρίζου – Ελένη Φουρέιρα.

Οι δύο διάσημες τραγουδίστριες ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους σε ένα εκπληκτικό medley, τραγουδώντας μαζί μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Η Παπαρίζου φορούσε ένα κοντό φόρεμα με λάμψη και η Φουρέιρα με σέξι ολόσωμη φόρμα.

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν ερμήνευσαν τα τραγούδια τους από τη Eurovision, το “My Number One” που κατέκτησε την πρωτιά το 2004 και το “Fuego” που ήρθε δεύτερο το 2018. Οι δύο τραγουδίστριες στο τέλος της εμφάνισης τους αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν και ένα φιλί στο στόμα.

Παπαρίζου – Φουρέιρα: Δείτε το βίντεο με το φιλί

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα