Επαναφορά της συναυλίας του Roger Waters στο ΟΑΚΑ στις 31 Ιουλίου

default image

Στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 31η Ιουλίου θα απολαύσουν το The Wall Live οι πιστοί του σπουδαίου Roger Waters

H συναυλία του Roger Waters μετατίθεται τελικά για το ΟΑΚΑ, για την Τετάρτη 31η Ιουλίου, σε ένα χώρο που πληροί απολύτως τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της παράστασης του “The Wall Live”.

Η αντίδραση και η δυσαρέσκεια που προκάλεσε, σε μέρος του κοινού, η αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της συναυλίας του Roger Waters The Wall, είχε σαν αποτέλεσμα τη διευθέτηση των θεμάτων παραγωγής και την επαναφορά του show στο OAKA  την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Τα εισιτήρια ισχύουν και η προπώληση συνεχίζεται.

 

Το The Wall αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στην ιστορία της rock μουσικής με 192 παραστάσεις και 3.3 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Αποτελεί επίσης ένα από τα πιο επιδραστικά άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής με εμφανές αντίκτυπο στην pop κουλτούρα και με απήχηση σε πολλές γενιές φίλων της μουσικής.

Πριν από το 2010, το μέγεθος του show αποτελούσε απαγορευτικό παράγοντα για την δυνατότητα περιοδείας του. Σήμερα όμως οι περιορισμοί αυτοί έχουν εξαλειφθεί.

Ο Roger Waters έδωσε νεα πνοή στην εμφάνιση και στο συναίσθημα του έργου ώστε να εναρμονίζεται με τα σημερινά δεδομένα αλλά ταυτόχρονα να διατηρεί την αυθεντική θεατρική του μαγεία.

Η πρωτότυπη παρουσίαση του The Wall πραγματοποιήθηκε το 1980 μέσα από 29 εμφανίσεις στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του ομώνυμου δίσκου καθώς επίσης και στο Βερολίνο για τον εορτασμό της πτώσης του Τείχους.

Το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια του από το Tickethouse (Πανεπιστηµίου 42 ,εντός της στοάς) για την Αθήνα και το Musicland (Μητροπόλεως 102) για τη Θεσσαλονίκη, ενώ για αγορές μέσω διαδικτύου στις σελίδες: www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα