Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπεράκη φαβορί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπεράκη φαβορί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας
Στεφανία Λυμπεράκη

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπεράκη είναι η επικρατέστερη υποψήφια εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision με τραγούδι του Κοντόπουλου σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision να διεξαχθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η επικρατέστερη υποψήφια για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό είναι η 18χρονη Στεφανία Λυμπεράκη, ή όπως προτιμά η ίδια “Stefania”.

Το απόλυτο teen icon ζει στην Ολλανδία και έχει κλέψει τις καρδιές χιλιάδων fan. Μπορεί να είναι μόνο 18 χρονών αλλά ήδη έχει δημιουργήσει ένα δυνατό κοινό, ενώ έχει δοκιμάσει το ταλέντο της ως ηθοποιός αλλά και ως παρουσιάστρια επίσης.

Συμμετείχε στο Voice Kids, όπου και ξεχώρισε για τις φωνητικές της ικανότητες ενώ την είδαμε και φετινά Mad Awards μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κόνι Μεταξά.

Όσον αφορά τη Eurovision, είναι η μόνη υποψήφια η οποία έχει καταθέσει περισσότερα από ένα τραγούδια, με την υπογραφή μάλιστα, του Κοντόπουλου και σκηνοθεσίας του Φωκά Ευαγγελινού.

Η γλυκύτατη Stefania έχει κερδίσει το Ολλανδικό κοινό με τη φωνή και το ταλέντο της και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να κλέψει και τις δικές μας καρδιές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα