Εξαπλώνεται η Huffington Post

default image

Διαβάστε τα επόμενα βήματα της Αριάνα Χάφινγκτον, μετά τη δημιουργία της γαλλικής εκδοχής της ιστοσελίδας της

Η αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Huffington Post κάνει συνομιλίες για τη δημιουργία ιστοσελίδων της στη Γερμανία, τη Βραζιλία και την Ιαπωνία, ενώ θέλει να προσελκύσει και χρήστες από τον αραβικό κόσμο, δήλωσε σήμερα η ιδρυτής της.

Ο ιστότοπος έχει δημιουργήσει ιστοσελίδες του στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον αγγλόφωνο Καναδά, και σήμερα στο Κεμπέκ υπό την αιγίδα του αμερικανικού γίγαντα των τηλεπικοινωνιών AOL, ο οποίος αγόρασε την ψηφιακή πλατφόρμα πέρυσι στο ποσό των 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η στρατηγική της Huffington Post έξω από τις αγορές στις οποίες ο Όμιλος AOL έχει εδραιωθεί, είναι να δημιουργεί ιστότοπους σε συνεργασία με εθνικής εμβέλειας μέσα ενημέρωσης, όπως η γαλλική της εκδοχή με την εφημερίδα Le Monde, και η μελλοντική της ισπανική εκδοχή με την εφημερίδα El Pais.

Η Huffington Post έχει υπογράψει επίσης συμφωνία με τον ιταλικό όμιλο μμε L’Espresso, εκδότη της εφημερίδας La Repubblica, και σχεδιάζει να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες μια ιστοσελίδα στην Ελλάδα, γενέτειρα της ιδρύτριας του, Αριάνας Χάφινγκτον.

“Θέλουμε να είμαστε παρόντες σε πολλές άλλες χώρες…Είμαστε τώρα σε συζητήσεις με τη Γερμανία, τη Βραζιλία και την Ιαπωνία. Συνάπτουμε συμφωνίες όταν βρούμε τον καλύτερο δυνατό εταίρο”, δήλωσε η κα. Χάφινγκτον σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με δημοσιογράφους στο Μόντρεαλ με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της “Ηuffington Post Quebec”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα