Οι U.N.K.L.E. σε Αθήνα Θεσσαλονίκη

Οι U.N.K.L.E. σε Αθήνα Θεσσαλονίκη

Στην Ελλάδα επιστρέφουν μόνο για δύο συναυλίες οι U.N.K.L.E.. Την Παρασκευή οκτώ του μηνός θα εμφανιστούν στο Principal στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο εννέα, στο Vox, στην Αθήνα (vid)

Οι περίφημοι U.N.K.L.E. του James Lavelle επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 μοναδικές συναυλίες: την Παρασκευή 8 Απριλίου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, στο Principal και το Σάββατο 9 Απριλίου στην Αθήνα, στο Vox.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 90, όταν το συγκρότημα λάνσαρε έναν πρωτόγνωρο ήχο που ταίριαζε την ηλεκτρονική μουσική σε ροκ μοτίβα, τραγούδια όπως τα «Reign», «In A State», «Eye For An Eye», «Burn My Shadow», «Be There», «Rabbit In Your Headlights» έχουν γίνει επιτυχίες παγκοσμίως, έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Ian Brown και ο Josh Homme, οι δίσκοι τους έχουν βρεθεί στα charts σε πάρα πολλές χώρες, η μουσική τους έχει συμπεριληφθεί σε soundtracks ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και videogames και ο James Lavelle έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο επιδραστικούς και σημαντικούς ανθρώπους της σύγχρονης μουσικής από κάθε σημαντικό έντυπο και site ανά τον πλανήτη.

Οι ζωντανές εμφανίσεις των U.N.K.L.E. είναι ένα μουσικό και οπτικό θέαμα, πέρα από την συμβατική έννοια της συναυλίας: με πλήρη μπάντα επί σκηνής, «πειράζουν» την εικόνα του ροκ συγκροτήματος, πλουτίζοντας τον ήχο τους με προηχογραφημένα αποσπάσματα, ενώ εντυπωσιακά visuals γεμίζουν τον χώρο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι προηγούμενες εμφανίσεις τους στο Ejekt Festival συζητιούνται ακόμα από το συναυλιακό κοινό και έχουν συμπεριληφθεί σε λίστες με τις καλύτερες της χρονιάς.

Την συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι δικοί μας Zebra Tracks, το συγκρότημα που εντυπωσίασε ακόμα και τους συντάκτες της κορυφαίας βρετανικής εφημερίδας Guardian με τα καινούργια του κομμάτια και βρέθηκε στη λίστα με τις Καλύτερες Μουσικές τους για τον φετινό Μάρτιο! Οι Zebra Tracks, που αυτές τις ημέρες φιγουράρουν σε blogs και sites ανά τον κόσμο, θα μας παρουσιάσουν ζωντανά και κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Εισιτήρια (και για τις 2 συναυλίες)

Προπώληση: πωλούνται ήδη προς 30 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και από 3/2 στα καταστήματα Public και Tickethouse 

Ταμείο: 35 Ευρώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουσική
SHARE:

24Media Network