GNTM 2: Αυτός είναι ο γοητευτικός “κακός λύκος” της φωτογράφισης

GNTM 2: Αυτός είναι ο γοητευτικός “κακός λύκος” της φωτογράφισης
Ο Γιώργος Πλάκας υποδύθηκε τον "κακό λύκο" στο GNTM 2 Glomex

Ο Γιώργος Πλάκας, που ντύθηκε "κακός λύκος" για τις ανάγκες της φωτογράφισης του GNTM 2 με τις "κοκκινοσκουφίτσες", μίλησε για την εμπειρία του και τα κορίτσια.

Την Πέμπτη που μας πέρασε, τα κορίτσια του GNTM 2 δοκιμάστηκαν σε μια απαιτητική φωτογράφιση, όπου κλήθηκαν να αποτυπώσουν από ένα συναίσθημα, ντυμένες κοκκινοσκουφίτσες και έχοντας ως παρτενέρ τον “κακό λύκο”.

Την καλύτερη φωτογραφία από την δοκιμασία είχε η Άννα – Μαρία, ενώ την χειρότερη είχε η Άννα Χατζή, η οποία αποχώρησε εν μέσω λυγμών και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από το δημοφιλές ριάλιτι μόδας.

Τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ στη δοκιμασία, ωστόσο, τους γοήτευσε ο άντρας – λύκος που είχαν μαζί τους στο σετ, ο οποίος τους βοήθησε όπως και όσο μπορούσε.

Πρόκειται για τον Γιώργο Πλάκα, ο οποίος εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο και βρήκε την συγκεκριμένη εμπειρία πάρα πολύ ωραία, όπως ανέφερε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”.

Ο Γιώργος Πλάκας ήταν καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για το πώς επιλέχθηκε ώστε να συμμετάσχει στο GNTM.

Μίλησε, επίσης, για την Άννα που είχε εκνευρισμό και πολύ άγχος την ώρα της φωτογράφισης, αλλά και για την Κέισι που τα παράτησε on set.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα