GNTM 3: Ξεκίνησαν οι πρώτες οντισιόν – Τι ρώτησαν άνδρες και γυναίκες

GNTM 3: Ξεκίνησαν οι πρώτες οντισιόν – Τι ρώτησαν άνδρες και γυναίκες
GNTM Instagram / GNTM

Αγόρια και κορίτσια θα περιλαμβάνει ο τρίτος κύκλος του GNTM. Ξεκίνησαν οι πρώτες οντισιόν στην Αθήνα. Μερικές από τις ερωτήσεις που έκαναν στους υποψηφίους.

Η επιστροφή του τρίτου κύκλου του GNTM είναι πλέον γεγονός, ενώ όπως έγινε γνωστό προ ημερών, το φετινό ριάλιτι μοντέλων του Star θα περιλαμβάνει γυναίκες και άνδρες

Οι δηλώσεις συμμετοχών άνοιξαν πριν από μερικές βδομάδες και την Παρασκευή και το Σάββατο (22 και 23 Μαΐου) πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες οντισιόν στην Αθήνα, στα στούντιο Karamanos.

Αγόρια και κορίτσια έσπευσαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και να προσπαθήσουν να μπουν στο παιχνίδι, ενώ εκεί ήταν και η αγαπημένη σε όλους Ζενεβιέβ, που είχε τον δικό της ρόλο.

Οι υποψήφιοι δέχτηκαν διάφορες ερωτήσεις, όπως ποια παίκτρια ξεχωρίζουν από το περσινό GNTM, αν έχουν σχέση και αν ζηλεύουν τον/την σύντροφό τους ή αν τους ζηλεύει το ταίρι τους, αν έχουν λευκό ποινικό μητρώο, ποιος είναι ο λόγος που δήλωσαν συμμετοχή, αλλά και ποιος είναι ο στόχος τους.

Οι οντισιόν της Αθήνας γίνονται με γοργούς ρυθμούς και σκοπός της παραγωγής είναι να επισπεύσει τα κάστινγκ, ώστε να ολοκληρωθούν σύντομα, μέχρι τις 15 Ιουνίου, σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα