Grammys 2020: Αποκριάτικο κόκκινο χαλί – Οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις

Grammys 2020: Αποκριάτικο κόκκινο χαλί – Οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις

Οι πιο παράξενες και ιδιαίτερες εμφανίσεις αστέρων της μουσικής βιομηχανίας στο κόκκινο χαλί. Ποιοι εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στα Grammys 2020.

Απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακή στο Λος Άντζελες από τη Recording Academy τα Βραβεία Grammy για το 2020, σε μία εντυπωσιακή τελετή όπου παραβρέθηκαν αστέρες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Staples Center, σε κλίμα συγκίνησης, αφού το εν λόγω στάδιο ήταν το δεύτερο σπίτι του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με την κόρη του και άλλα 7 άτομα νωρίτερα την ίδια μέρα.

Η Μπίλι Άιλις ήταν η πρωταγωνίστρια της 62ης απονομής, αφού κατάφερε να σαρώσει και να λάβει βραβεία σε πολλαπλές κατηγορίες και, συγκεκριμένα, σε τέσσερις από τις σημαντικότερες.

Ωστόσο, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία των Βραβείων κάθε χρόνο, είναι το περιβόητο κόκκινο χαλί, όπου οι προσκεκλημένοι φωτογραφίζονται, αναδεικνύοντας τα ρούχα που επέλεξαν.

Όπως σε κάθε τελετή, έτσι και φέτος, υπήρξαν εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέμματα! Όχι, όμως, για την καλαισθησία τους, αλλά για την εκκεντρικότητά τους, την κακογουστιά τους και την αποκριάτικη χροιά τους.

Στολές υποστήριξης του Ντόναλντ Τραμπ, αστραφτερά σετ που θυμίζουν λαμπατέρ, έντονοι φούξια χρωματισμοί που προκαλούν ζαλάδα, παντόφλες με διαφορετικό ύψος, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που έκαναν εντύπωση.

O Ricky Rebel Jordan Strauss/Invision/AP
O Shaun Ross Jordan Strauss/Invision/AP
H Joy Villa Jordan Strauss/Invision/AP
O Billy Porter Jordan Strauss/Invision/AP
O Guapdad 4000 Jordan Strauss/Invision/AP
O Iggy Pop Jordan Strauss/Invision/AP
Lilly Singh Jordan Strauss/Invision/AP
O Lil Nas X Jordan Strauss/Invision/AP

Ο ράπερ Lil Nas X «επιστράτευσε» μεγάλα ονόματα για να τον βοηθήσουν στη σκηνή της τελετής απονομής των Grammy 2020. Ο Αμερικανός ράπερ, ήταν υποψήφιος για έξι μουσικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και ενός για τη σπουδαία επιτυχία του, «Old Town Road» με τον Billy Ray Cyrus. Ο Lil Nas X ερμήνευσε το No. 1 τραγούδι μαζί με διάσημους φίλους του, BTS, Mason Ramsey, Diplo, Young Thug, Nas, και τον Billy Ray Cyrus.

Οι θαυμαστές και θαυμάστριες των superstar από τη Νότια Κορέα εξέφρασαν ενθουσιασμό για τη συνεργασία και κυρίως για το γεγονός ότι οι BTS έγιναν η πρώτη K-pop μπάντα που ανέβηκε και τραγούδησε στη σκηνή στην 62η τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων Grammy.

Οι θεατές επίσης επικρότησαν με σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη συμμετοχή του NAS Ο Lil Nas X απέτισε φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ φορώντας την αθλητική φανέλα του στη σκηνή του Staples Center, στο Λος Άντζελες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version