Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας!

70.000 άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου στο χώρο του ΟΑΚΑ, στο Τείχος των Εθνών, με έναν κοινό σκοπό: να διασκεδάσουν και να μεταδώσουν όλοι μαζί τον παλμό της θετικής ενέργειας.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, η οποία διεξάγεται από το 2006, έχει διαχρονικά αναδειχθεί στο μουσικό γεγονός για το οποίο χιλιάδες νέοι ανυπομονούν κάθε Σεπτέμβριο. Έτσι και φέτος, πιστή στο ραντεβού της, η Amita Motion κατάφερε να διοργανώσει μια μεγάλη μουσική γιορτή για την οποία όλοι συζητάνε ακόμα.

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή για την οποία δούλεψαν περισσότερα από 1.000 άτομα, δημιουργώντας έναν πραγματικό Παράδεισο Θετικής Ενέργειας και Μουσικής.

17 αγαπημένοι έλληνες αλλά και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες προσέφεραν στο κοινό 5 ώρες μουσικής, χορού και διασκέδασης, ενώ το Paradise Playground που είχε στηθεί στο χώρο πλημμύρισε χαμόγελα, χάρη στα πρωτότυπα παιχνίδια που περιείχε, όπως γιγαντιαίο μπιλιάρδο, λαβύρινθο, αλλά και χιλιάδες μπαλόνια που έπεσαν από τον ουρανό κατά τη διάρκεια της συναυλίας!

Η Amita Motion, όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει έμπρακτα ότι η θετική ενέργεια είναι η κινητήριος δύναμη για τον καθένα. Αυτή ακριβώς τη δύναμη κάνει πράξη, τόσο με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, όσο και μέσα από τους δεκάδες διαγωνισμούς που διεξάγει κάθε χρόνο, δίνοντας την ευκαιρίας σε νέα ταλέντα της μουσικής να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Φέτος έδωσε τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους, τραγουδώντας στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion, θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν.

Ανυπομονούμε για την επόμενη Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, το Σεπτέμβριο του 2019!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα