Η κατάρα του Glee: Ναρκωτικά, αυτοκτονίες, σκάνδαλα και μυστηριώδεις εξαφανίσεις

Η κατάρα του Glee: Ναρκωτικά, αυτοκτονίες, σκάνδαλα και μυστηριώδεις εξαφανίσεις

Η εξαφάνιση της 33χρονης ηθοποιού Naya Rivera έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από "άτυχή περιστατικά" για τους συντελεστές της σειράς, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν ως "καταραμένη"

Η σειρά musical που έκανε “πάταγο” στην τηλεόραση από το 2009 ως και το 2015 και απέσπασε δεκάδες βραβεία, χτίζοντας φανατικό κοινό, κρύβει στα παρασκήνιά του αυτοκτονίες, περίεργους θανάτους, σκάνδαλα με ναρκωτικά και μυστηριώδεις εξαφανίσεις. Τα περίεργα περιστατικά γύρω από την δημοφιλή σειρά είναι τόσα πολλά, που εύκολα κάποιος θα τη χαρακτήριζε “καταραμένη”.

Το “γυμνό” σκάνδαλο της Heather Morris (2012)

To 2012, η ηθοποιός Heather Morris έπρεπε να διαχειριστεί το σκάνδαλο διαρροής γυμνών της φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Το Μάρτιο του ίδιου έτους, βγήκαν στη “φόρα” πόζες της τραβηγμένες από το κινητό της ίδιας της Heather, μεταξύ των οποίων και μια στην οποία φορούσε μπικίνι παρόμοιο με εκείνο με το οποίο τραγούδησε το Slave 4 U στη σειρά και τράβηξε το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού. Η ίδια δεν σχολίασε ποτέ το θέμα δημοσίως και δεν απάντησε ποτέ για τις εν λόγω φωτογραφίες.

Heather Morris Twitter @ahszone

Ο θάνατος του Cory Monteith (2013)

Nεκρός βρέθηκε το 2013 στο Βανκούβερ ο ηθοποιός Cory Monteith, γνωστός από το ρόλο του ως Φιν, στο Glee. Ο ηθοποιός πάλευε για χρόνια ώστε να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες και ο θάνατός του οφείλεται σε συνδυασμό ηρωΐνης και αλκοόλ. Ο ηθοποιός είχε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του Lea Michele. Η σειρά είχε αφιερώσει ένα ολόκληρο επεισόδιο στον θάνατό του, με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό στιγμιότυπο για τον θάνατο του “Φιν”.

Ο θάνατος του συντρόφου της Becca Tobin (2014)

Ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας της σειράς Becca Tobin, που υποδυόταν την Κίτι βρέθηκε νεκρός έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης με φίλους σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2014, σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατο του Monteith. Αν και δεν βρέθηκαν αλκόολ ή παραισθησιογόνες ουσίες στον οργανισμό του, οι αρχές δεν πείστηκαν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Becca Tobin @LadyGangTV

Ο θάνατος της Nancy Motes (2014)

Η ετεροθαλής αδερφή της Julia Roberts, υπήρξε μέλος της παραγωγής της σειράς. Η Nancy πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών τον Φεβρουάριο του 2014, γεγονός που επιβεβαίωσε και η οικογένειά της με σύντομη ανακοίνωση. Ήταν μόλις 37 ετών και βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Οι φήμες τότε οργίαζαν για την “κακή σχέση” της με την αστέρα του Χόλιγουντ, που -όπως έλεγαν οι φήμες- δεν ήθελε να μπει και εκείνη στον χώρο της showbiz.

Nancy Motes και Julia Roberts Twitter @BezziaWeb

Η αυτοκτονία του Mark Salling (2018)

Ο Mark Salling αυτοκτόνησε το 2018, με το πτώμα του να εντοπίζεται σε περιοχή του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι του. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Πακ στην δημοφιλή σειρά Glee, ήταν μόλις 35 ετών.

Λίγα χρόνια νωρίτερα, στις 29 Δεκεμβρίου 2015, οι αρχές είχαν συλλάβει τον Mark έπειτα από έντονη ένταλμα σύλληψης για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού. Ο Mark έμεινε ελεύθερος, καθώς πλήρωσε την εγγύηση των 20.000 δολαρίων που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Mark Salling Rob Latour/Invision/AP

Η εξαφάνιση της Naya Rivera (2019)

Αναστάτωση επικρατεί στο Χόλιγουντ, μετά την είδηση πως η πρωταγωνίστρια της σειράς “Glee”, Naya Rivera, αγνοείται από την Τετάρτη (08/07), σύμφωνα με το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Ventura.

Η 33χρονη ηθοποιός φέρεται να είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια εξόρμησής της με βάρκα στη Λίμνη Piru στην Καλιφόρνια, όπου είχε πάει μαζί με τον 4χρονο γιο της.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Naya Rivera ξεκίνησαν, όταν ο 4χρονος γιος της εντοπίστηκε μόνος του πάνω σε μια βάρκα στη λίμνη, όπως αναφέρει το CBS Los Angeles.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν είναι τραυματισμένο, ενώ είπε στους ανακριτές της αστυνομίας ότι αυτός και η μητέρα του κολυμπούσαν, αλλά εκείνη εξαφανίστηκε και δεν επέστρεψε ποτέ στη βάρκα τους.

Η ηθοποιός αναζητείται ακόμη, ωστόσο οι αρχές πιστεύουν πως έχει πνιγεί. Το βράδυ της Τετάρτης (08/07), το τμήμα του σερίφη διερεύνησε ένα πιθανό θύμα πνιγμού στη λίμνη Πιρού.

Μια ομάδα κατάδυσης και μια ομάδα έρευνας της αστυνομίας στάλθηκαν στην περιοχή, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (09/08) και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Η ηθοποιός Naya Rivera Instagram / @NayaRivera

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα