Μαρία Σολωμού: Η προδοσία από πρώην σύντροφο και η εκδίκηση

Μαρία Σολωμού: Η προδοσία από πρώην σύντροφο και η εκδίκηση
H Μαρία Σολωμού καλεσμένη του Κώστα Ζαφειράκη

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για μια σχέση που είχε σε μικρότερη ηλικία και την ατυχή κατάληξή της - Με ποιον διάσημο θα ήθελε να περάσει την καραντίνα.

Την ιστορία με μια σχέση που είχε σε μικρότερη ηλικία και δεν πήγε πολύ καλά μοιράστηκε με τον Κώστα Ζαφειράκη η Μαρία Σολωμού, η οποία αποκάλυψε ότι κάποτε έκανε το παν για να πάρει εκδίκηση για την προδοσία που έλαβε από τον τότε σύντροφό της, ενώ μάλιστα δήλωσε ότι πλέον δεν θα έμπαινε σε διαδικασία εκδίκησης.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός είπε: “Όταν ήμουν 19 χρονών είχα μια σχέση με έναν μεγαλύτερό μου, ήταν στα 27, ο οποίος παράλληλα με εμένα είχε σχέση και με μια άλλη κοπέλα και έβγαινε ταυτόχρονα και με τις δυο μας. Από άσχετο τρόπο γνωρίστηκα με την κοπέλα. Είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Οργανωθήκαμε. Τα βάλαμε κάτω.. Λύσσα κακιά! Εκδικήθηκα μια χαρά όμως! Σε αυτή την ηλικία τα κάνεις αυτά. Τώρα βαριέμαι να ασχοληθώ”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.


Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι -αν είχε τη δυνατότητα- θα ήθελε να κλειστεί στο σπίτι της με τον Μπραντ Πιτ, μιας από την εφηβική της ηλικία ακόμα ήταν ερωτευμένη με τον χολιγουντιανό ηθοποιό. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι έχει ακόμη την αφίσα του στο δωμάτιό της και ότι ακόμη και σήμερα ο θαυμασμός της είναι ο ίδιος με παλιά.

“Μεγαλώνοντας, γύρω στα 17, “μπήκε” στο δωμάτιό μου ο Μπράντ Πιτ. “Μπήκε” ως αφίσα και έμεινε για πάντα εκεί. Αν ήταν να κλειστώ σε ένα σπίτι με κάποιον, θα τον έπαιρνα στο σπίτι μου τον Μπραντ Πιτ, παρόλο που έχω συνειδητοποιήσει με τα χρόνια ότι δεν θέλω κόσμο. Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια με έναν άνθρωπο”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα