Η Marvel αποκαλύπτει το μυστικό των Fantastic Four

Η Marvel αποκαλύπτει το μυστικό των Fantastic Four

Η ανακοίνωση για το reboot μιας από τις πιο εμβληματικές ιστορίες της Marvel έγινε με μια αφίσα, στην οποία αναγράφεται η φράση "Ποιος πραγματικά έδωσε στους Fantastic Four τις δυνάμεις τους;"

Οι λάτρεις των κόμικς κρατούν την ανάσα τους. Η Marvel ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το πρώτο event του 2019. Μάλλον, πάμε για reboot μιας από τις πιο εμβληματικές ιστορίες της, της ιστορίας των Fantastic Four.

Η ανακοίνωση έγινε με μια αφίσα. Στην οποία αναγράφεται η φράση «Ποιος πραγματικά έδωσε στους Fantastic Four τις δυνάμεις τους;».

Η Marvel αποκαλύπτει το μυστικό των Fantastic Four

Έως σήμερα, ξέραμε ότι η απαρχή των περιπετειών τους ήταν μία και συγκεκριμένη. Από το 1961, η ίδια. Ο Ριντ Ρίτσαρντς, η Σου Στορμ, ο Τζόνι Στορμ και ο Μπεν Γκριμ έφυγαν σε αποστολή στο διάστημα και κάπου εκεί έπεσαν πάνω τους κοσμικές ακτίνες και οι τέσσερις έγιναν υπεράνθρωποι. Κλασικό περιστατικό στις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας των μέσων του 20ού αιώνα.

Τώρα, κάτι θ' αλλάξει; Η αφίσα της Marvel κάτι τέτοιο υπονοεί. Μάλιστα, αν σταθεί κανείς στον υπότιτλο της αφίσας – «Marvel history is destroyed» –, προετοιμαζόμαστε για συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Η καινούργια ιστορία με τους «4 Φανταστικούς» θα κάνει, στα σίγουρα, αίσθηση. Υπομονή έως τον Μάρτιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το τρέιλερ του Avengers 4 είναι εδώ και λέγεται "End Game"

Η Captain Marvel επιδεικνύει τις δυνάμεις της σε νέο τρέιλερ

Σταν Λι: Αυτός είναι ο τελευταίος υπερήρωας που δημιούργησε πριν πεθάνει

SHARE: